O tom, že Camilla Parker Bowlesová a Meghan Markleová se staly přítelkyněmi, už se nějaký ten čas ví. Třeba na narozeninové oslavě prince Charlese se spolu velmi dobře pobavily, a dokonce se i chichotaly.  Sice se neví, čemu se tenkrát tak smály, ale teď je jasné, že jedním z jejich společných témat je móda. A vypadá to, že právě v tomto tématu si obě ženy rozumí.

Svědčí o tom například kabelka DeMellier, kterou nejprve vynesla na společenskou akci manželka prince Harryho (34). Jen o pár dnů později totiž nachlup stejnou tašku vynesla i manželka prince Charlese. Fanoušci britské královské rodiny okamžitě začali spekulovat, zda se jedná o dárek, nebo zda ji Meghan jen zapůjčila.

Ať je to, jak chce, jisté je, že oběma ženám se kabelka v hodnotě necelých osmi tisíc korun velmi líbila a hlavně jim slušela, přesvědčit se o tom můžete ve fotogalerii. Není divu, že poté, co se s kabelkou ukázaly ve společnosti hned dvě členky královské rodiny, strhla se hotová bouře a model byl okamžitě vyprodán.

Všechny ženy, kterým se podařilo tašku zakoupit, mají hned několikanásobnou radost. Nejen že mají stejnou kabelku jako vévodkyně Meghan a Camilla, ale navíc udělaly i dobrý skutek. Část výdělku z prodeje jde totiž na charitu pomáhající dětem v nouzi. 

Fotogalerie: Svatba Harryho a Meghan: Sláva novomanželům!
433 fotografií

 

Fotogalerie
47 fotografií