Poprvé od chvíle, kdy si její otec Thomas Markle postěžoval, že se cítí jako duch, když ho Meghan ignoruje, se manželka prince Harryho objevila na veřejnosti. Oblékla si květované značkové šaty za 24 tisíc korun, přes které si přehodila jen šedý kabát za 16 tisíc korun a vyšla do ulic Londýna.

Na tom by nebylo nic divného, kdyby ovšem v Londýně v tu chvíli nebylo pouhých 10 stupňů a těhotná vévodkyně nenazula lodičky na vysokých jehlách, ve kterých byla na boso.

Zima ji ale od charitativní akce neodradila a pečovatelský dům Royal Variety v Brinsworth House navštívila s úsměvem. Tam si povídala s vysloužilými herci a veterány ze zábavního průmyslu, kteří zde žijí.

„Později bude zpívat vánoční kolegy a také se zúčastní jedné z lekcí určitého řemesla,“ potvrdil Kensingtonský palác. Meghan navíc také pomůže s vánoční výzdobou, vytvořila vánoční ozdobu, na kterou se podepsala červenou fixou. Rozhodně nedávala najevo, zda ji trápí či netrápí její spory s otcem, který jen touží po kontaktu s ní.

Fotogalerie
48 fotografií