Harry s Meghan se do nového domova ve Windsoru, který jim k svatbě věnovala samotná královna Alžběta II., plánují přemístit na jaře roku 2019. Zatímco oni se už nejspíš nemůžou dočkat, aby byli z dosahu dusné atmosféry, která se v paláci za poslední měsíce vytvořila, daňoví poplatníci z toho takovou radost nemají. Sídlo se totiž musí kompletně zrekonstruovat a vysoce zabezpečit. A kdo za to zaplatí pěkně tučnou sumičku ve výši 145 milionů korun v přepočtu? No přece britští občané!

Palác z 19. století je na reprezentativní bydlení mladého páru s dítětem jako stvořený. Jenže je tu malý problém. Od veřejného prostranství ho dělí jen chatrná zeď. A ta tedy členy královské rodiny před nevítanými návštěvníky rozhodně neochrání! Bývalý bodyguard princezny Diany se nechal slyšet, že náklady na všechna bezpečnostní opatření by mohly dokonce překročit magickou sumu 145 milionů korun! Prý bude potřeba také dvou až tří soukromých zaměstnanců ochranky, plus dostatečné monitorování celé oblasti policií. A to určitě není vše.

Vzhledem k tomu, že už v dubnu se Meghan Markle a Harrymu narodí jejich první potomek, jsou všechny plány na budoucí úpravy jejich domu přísně tajné. Je také pochopitelné, že se pár stěhuje z menšího do většího. Meghan určitě bude potřebovat po ruce chůvu 24 hodin denně, aby si alespoň trochu odpočinula, až se dítě narodí. A v sídle Frogmore pro ni bude mít samostatný pokoj. A také se zde určitě najde místo pro její mámu, aby jí byla po ruce a pomohla jí se všemi nesnázemi, které by mladou rodičku mohly potkat.

Fotogalerie
29 fotografií