Povýšenecky prý komanduje všechny, co jí zkříží cestu, pročež prý už z paláce prchla notná část služebnictva. „Musí co nejrychleji dostat vše, co si zamane, “ svědčí poddaní.

A kvůli mizerným vztahům se švagrovou Kate (36) je dusno i mezi Williamem (36) a Harrym (34)... Zpočátku se přitom zdálo, že se Meghan stane novým miláčkem královské rodiny i samotné Alžběty II. (92). Jenže herečka, která si prý kvůli svému panovačnému chování vysloužila přezdívku »Hurikán Meghan«, záhy rozčílila i ji.

Jeden z jejích prvních sporů se týkal tiáry se zelenými smaragdy, kterou si vysnila pro květnovou svatbu s Harrym. Tvrdě ovšem narazila! Prý proto, že nebylo jisté, zda nepochází z Ruska. A vzít si na královskou veselku korunku jiného původu než britského? Nepřípustné! „Vezme si takovou korunku, jakou já jí vyberu,“ vzkázala jí tehdy příkře panovnice po princi Harrym, jehož si zavolala na pohovor. O jeho nastávající při tom mluvila jako o »potížistce«. Těžce prý skousávala i to, že bude mít Meg na svatbě závoj i přesto, že už jednou vdaná byla. Britské listy rovněž psaly, že z Harryho nevěsty není nadšená ani macecha Camilla (71), což ovšem později sama v rozhovoru vyvracela...

A jejímu postavení jistě nepomůže ani fakt, že americký berňák IRS se hodlá vrtat v majetkové situaci celé královské rodiny, aby poznal finanční zázemí vévodkyně a uměl jí vyměřit daně.

Sama královna pak může mít pro změnu podíl i na nevraživosti, kterou vůči Meghan cítí vévodkyně Kate (36). Už měsíc po svatbě ji s Harrym totiž vzala na první oficiální akci, Kate přitom na totéž čekala po svatbě s Williamem skoro deset měsíců!

V poslední době navíc čím dál tím častěji dochází ke třenicím mezi Kate a Meghan, což samozřejmě dělá zlou krev i mezi oběma princi, kteří spolu jinak skvěle vycházejí.

Ignoruje protokol

Nejenom chování Meghan je ale trnem v oku královny. Doběla ji dokáže rozpálit i její styl oblékání. Vévodkyně ze Sussexu totiž neustále ignoruje přísný protokol. Příkladem jsou třeba odhalená ramena, krátké sukně nad kolena. A tabu by pro ni měly být i džíny, které stále nosí. „Začni se oblékat jako členka královské rodiny, ne jako hollywoodská primadona,“ dostalo se jí prý doporučení.

Od rána komanduje

Meghan je vyhlášená workoholička, která neztrácí čas. A pokoj si nedá ani teď, když je těhotná. Vstává klidně už v pět ráno, okamžitě sahá po telefonu a bombarduje své poddané úkoly. Všichni prý musí skákat, jak ona píská. I to byl mj. důvod, proč z paláce odešla její asistentka Melissa. A nebyla ani zdaleka jediná! V září to zabalila i tajemnice pro komunikaci Katherine McKeever. Navíc výpověď prý zvažuje i osobní tajemnice Samantha Cohen či Harryho pravá ruka Edward Lane Fox...

Fotogalerie
19 fotografií