Princ Harry a vévodkyně Meghan se v pondělí večer ukázali na charitativní akci Royal Variety Performance v Londýně, kde se opět setkali mimo jiné s herci z muzikálového představení Hamilton. 

Oba dva si samozřejmě vyslechli řadu gratulací k miminku a nastávající maminka už dokonce dostala i drobné pozornosti pro dítě včetně roztomilého medvídka.

Sama vévodkyně pak v v černé sukni a topu stejné barvy s úzkými ramínky a bílým květinovým vzorem vypadala moc krásně a především zářila štěstím. Zatímco zepředu na ní ještě těhotenství nebylo příliš vidět, z boku byste její rostoucí bříško už nepřehlédli. Brunetka si ho dokonce sem tam jemně pohladila a i princ Harry mu občas věnoval dojemný pohled plný lásky.

Meghan pak měla také co dělat, aby jí neukápla slzička, když k ní přistoupila teprve sedmiletá holčička jménem Darcie-Rae Moyse a předala jí kytici s lístky ze zahrady pečovatelského domu Brinsworth House podporovaného královskou rodinou.

Blonďatá dívenka v růžových šatičkách a s tiárou (korunkou - pozn.red.) ve vlasech vypadala jako roztomilá princeznička, a tak si Meghan určitě začala v duchu představovat, že by se jí jednou mohla podobat její dcerka. Zda ale čeká holčičku, či chlapce, zatím ale veřejnosti neprozradila. 

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

 

Fotogalerie
116 fotografií