Coby herečka sice Meghan Markle neudělala žádnou zářnou kariéru, ovšem v branži si našla řadu přátel a známých. Nyní se ukázalo, že blízká si jednu dobu byla také s herečkou Mandy Moore známou například ze seriálu Chirurgové či filmů Deník princezny či Vdáš se, a basta!

Dámy se seznámily v roce 2006, kdy Mandy hrála ve filmu Kněz je poděs, který produkoval Meghanin tehdejší partner Trevor Engelson (42). „Všichni jsme strávili spoustu času na Jamajce, kde se některé části filmu natáčely,“ prozradila Moore v nedávném rozhovoru v pořadu NBC Access.

„Meghan je velmi milá a velkorysá žena,“ složila jí poklonu s tím, že už je to ale dávná minulost pro obě dvě. A skutečně, Markle si od té doby stihla Engelsona v roce 2011 vzít za muže (přičemž obřad proběhl též na Jamajce), ale kvůli rozdílným životním cestám se o dva roky později rozvedli. Meghan pak zazářila v seriálu Suits (Kravaťáci) a později se do ní zamiloval princ Harry (34) a letos v květnu se s ní oženil a učinil tak z ní vévodkyni.

Ačkoliv Meghan a Mandy Moore v té době už nebyly v kontaktu, rozhodla se herečka bývalé kolegyni pogratulovat. Jakmile se dozvěděla o jejím zasnoubení, sedla k počítači a napsala jí e-mailem gratulaci. Brunetka, která jistě v té době dostávala stohy zpráv, nelenila a odpověděla jí.

Kromě poděkování se přiznala, že někdejší kolegyni sleduje v jejím novém seriálovém počinu This Is Us (v překladu To jsme my). „Dívala se na něj, to je dost cool,“ měla radost hnědovláska a možná že už si v duchu i plánuje, jak se s vévodkyní jednou opět shledá a možná od ní dostane i pozvání na čaj do paláce.

VIDEO: Nepovedené přistání Harryho a Meghan!

Fotogalerie
172 fotografií