Vévoda a vévodkyně z Cambridge by rádi začali pracovat na svém druhém potomkovi. Kate, která porodila prince George na konci července, se nechala slyšet, že by se svým manželem  princem Williamem nejraději počala dítě do konce letošního roku.

Její těhotenství s malým Georgem bylo provázeno komplikacemi, když v prvních měsících musela být hospitalizovaná kvůli ranním nevolnostem. Přesto se druhému dítěti nebrání a chtěla by napodobit svou matku, která porodila sestru Pippu jen jedenáct měsíců po narození Kate. „Líbí se jí ta blízkost. Se sestrou jsou si díky tomu hodně blízké,“ prozradil zdroj z blízkosti královského páru.

Za nejvhodnější dobu pro početí dalšího následníka trůnu označili budoucí král a královna období Vánoc. Konec roku totiž budou trávit nejprve ve společnosti Katiných rodičů a následně i s Williamovou babičkou královnou Alžbětou (87) v Norfolku. O malého George bude tedy postaráno a Wills s Kate na sebe budou mít více času. Vévodkyně z Cambridge by údajně nejraději otěhotněla ještě před svými dvaatřicátými narozeninami, které oslaví na začátku ledna.

Budeme držet palce, aby se zadařilo a příští rok byl znovu slyšet pláč dalšího královského děťátka.

Fotogalerie
6 fotografií