„Mluvila se svými nejlepšími přítelkyněmi a celý porod popsala jako perfektní a zcela přirozený,“ řekl zdroj z jejího okolí časopisu Vanity Fair.

„Všechno šlo hladce, tak jak mělo, nebyly žádné komplikace. Kate si moc přála přirozený porod a byla moc šťastná, že je jí přání splnilo,“ řekl magazínu zdroj.

Zdá se, že Kate jde přesně ve stopách své matky Carol. Její první porod, při kterém přišla na svět budoucí vévodkyně Kate, také probíhal hladce, přirozeně a bez jakýchkoli komplikací.

Kate je dokonalá máma

„Vůbec mě to nepřekvapilo. Kate byla před porodem naprosto v pořádku, uvolněná a připravená. Mateřství jí jde výborně,“ popsal časopisu U.S. Weekly George Brown, blízký přítel Middletonových.

„Když jsem je navštívil, Kate zrovna kojila a vypadala, že naprosto přesně ví, co dělá,“ rozplýval se nad nejsledovanější maminkou na světě Brown.

Detaily z tajného příjezdu do nemocnice

Magazín Vanity Fair také poodhaluje detaily, které porodu předcházely, jako Katin příjezd do nemocnice v brzkých ranních hodinách. Měla přes sebe přehozený tmavý šál a vlasy měla volně rozpuštěné. Přijela zadním vchodem, protože nechtěla, aby ji přítomní fotografové, kteří číhali před nemocnicí několik týdnů, zachytili.

Kadeřnice v pohotovosti

Když však nemocnici opouštěla, bylo to už se vší parádou. Pečlivě vybrané byly šaty, náhodě neponechala ani svůj účes. Podle informací, které se podařilo magazínu získat, byla její dvorní vlasová stylistka na telefonu připravena 24 hodin denně po celý červenec.

Čekala na jediný telefonát, na pokyn, že má vyrazit do nemocnice, aby novopečenou maminku nachystala pro chvíli, kdy nejočekávanějšího následníka trůnu představí i s Williamem světu.