Daro, po jak dlouhé době jste na filmovém festivalu v Karlových Varech? 

Už to bude 10 let, co jsem tady byla naposledy. Každý rok dostávám pozvání a není to tak, že bych sem nechtěla přijet, ale vždy mi do toho něco vlezlo. Většinou vystoupení, protože v létě mám dost koncertů. Poslední pozvání bylo před dvěma roky, ale přišel covid. Mám tady několik pracovních povinností jako zrovna tady v ve stanu Iqosu, kde jsem hostem talk show Libora Boučka.

Ale vy přeci nekouříte. Nebo ano?

Byly doby, kdy jsem kouřila normální cigarety. I teď si občas potáhnu, ale spíš z té elektronické, než z normální. Doba postoupila a jsme moudrý. 

Je tady s Vámi Pavel? 

Ano je, běhá tady někde kolem a vyzvedne mě tady. Ani se nevracíme přímo do Prahy, ještě si to střihneme kousek vedle k jeho rodičům. Na to se celkem těším.

Je to poprvé, co poznáte rodiče svého přítele? 

Ano, je to poprvé. Nijak zvlášť se na to nepřipravuji. Zatím jsme se jen slyšeli po telefonu, neviděli osobně, takže se konečně poznáme. 

VIDEO: Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti?

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak jí přijaly jeho děti? Markéta Reinischová

A naopak – už jste Pavla představila své mamince?

Ano. Maminka bydlí kousek od Prahy, takže je to jednodušší. Poznali se, a dokonce spolu byli sami na kafíčku.

Už Vás Pavel představil i svým dětem? 

Víme o sobě, ale osobně jsme se ještě nepotkaly. Nebyla zatím příležitost.

Jak dlouho vlastně trvá váš vztah?

Koncem tohoto měsíce to bude rok. Určitě to budeme slavit, protože je důvod slavit.

Nedávno jste na sociální síti sdílela fotografii Pavla a expartnera, otce dcery Laury (15) Matěje Homoly (49). Je to standard? 

Tím, že Laura má svého tatínka, tak jsem považovala za nutné své bývalé partnery s ním seznámit. Ale je pravda, že Pavel je první muž, ze kterého měl Matěj velkou radost.

Jak byste Pavla po roce vztahu charakterizovala?

Nechci, aby to vyznělo jako óda na radost a štěstí, ale on je prostě skvělej. Je to muž, jakého jsem si vždy přála, aby byl po mém po boku.

 To vyznívá, jako by v dálce zněly svatební zvony.

Svatba nikdy nebyla a ani není na seznamu mých přání, takže o tom ani neuvažuji a ani neočekávám, že se to má stát. Nemyslím si, že to patří k vývoji vztahu. Co si opravdu přeji, je to, abychom byli šťastní a aby byl důvod se smát, cestovat a být v pohodě.

Fotogalerie
56 fotografií