Na tento rok nebude Olivie Žižková vzpomínat v dobrém. Po Novém roce se její milovaný manžel nakazil koronavirem, nezvládl těžký průběh, který vyústil v celkovou sepsi organismu a 24. února zemřel. 

Dlouholetý bubeník Karla Gotta byl odpůrcem očkování a zřejmě i to napomohlo k těžkému průběhu nemoci. Olivie pravidelně o stavu manžela, který se den ode dne zhoršoval, informovala na sociální síti a zveřejnila nejednu jejich konverzaci přes mobil. 

Je to, Olivko, lepší, a bude!!!“ ujišťoval hudebník svou milovanou manželku, že se vše v dobré obrátí. „Miluji tě a v těch snech jsem si přehrával náš klip, jak jsme se pak sešli na hřbitově,“ odkázal na jejich společnou tvorbu se slovy, že už nemůže dál.

VIDEO: Krytinářova expartnerka v erotické show: Jirka šel rovnou na věc! Chtěl mě bičovat v latexu!

Video
Video se připravuje ...

Krytinářova expartnerka v erotické show: Jirka šel rovnou na věc! Chtěl mě bičovat v latexu! Thomas Kruchina, Petr Soukup

Je to síla, taky jsem se vypsychla,“ odepsala zpěvačka manželovi. „Už je to dlouhé,“ dodala v konverzaci. Žižka jí hned odpověděl a z jeho slov doslova mrazí. „Fakt nevím, jestli to zvládnu. Je to boj o život!“ napsal ženě a ubezpečil ji, že lékaři opravdu dělají, co můžou.

Bohužel boj s virem prohrál. O necelé čtyři měsíce později se vdova rozloučila s tatínkem. „Dnes odešel můj tatínek za Honzíčkem... Byli jste oba stejně staří, oba hudebníci, tak se tam opatrujte a hlídejte nám místečko....“ Žižková přidala společnou fotku z dětství.

Fotogalerie
52 fotografií