Není divu, že ji slavná značka spodního prádla Victoria's Secret před rokem a půl povolala zpět do svých řad. Daniela má i po padesátce skvostnou postavu a hlavně dekolt, ze kterého lze jen těžko odtrhnout oči.

A i ten letos předvedla na karlovarském festivalu. Ve světlých šatech na špagetová ramínka a bílém saku vypadala na party Esquiru oslnivě. Navíc zkrátila vlasy na ramena, lehce ztmavila barvu, takže vypadá o několik let mladší. 

Daniela na večírek nedaleko Grandhotelu Pupp ale dorazila sama bez svého životního partnera. Ten s ní do Varů nemohl přijet, protože byl na Slovensku, kde měl vystoupení na Topfestu v Piešťanech. Ale nakonec nevystoupil! 

Video
Video se připravuje ...

Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli! Blesk TV

Je mi líto, že nám včera počasí neumožnilo vystoupit na Topfestu. Opět se jednou ukázalo, jací jsme my lidé maličký. Těšili jsme se na naše publikum, od rána jsme poctivě všechno vyladili, abychom se s našimi fanoušky večer pobavili. Úplně chápu rozhodnutí organizátorů zrušit naše vystoupení. Kdyby náhodou ten včerejší neuvěřitelný vítr a blesky způsobily něčí smrt, tak by nás to mrzelo do konce našich životů. Takhle jde jen o jeden zrušený koncert. Těšíme se na vás, milí naši, zas někdy příště!“ napsal na instagram Pavol Habera. 

Takže není vyloučené, že se oblíbený zpěvák na festivalu ještě objeví... 

Fotogalerie
40 fotografií