Při této příležitosti sdílela vdova po Miloši Formanovi (†86) na svém Instagramu dojemnou fotku: snímek, na němž je společně se svým mužem a obdivně hledí na bývalého prezidenta Václava Havla (†75). „Moje vzpomínka na Filmový festival Karlovy Vary. Pěkně všechny zdravím a těším se na nové filmy!“ vzkázala známá spisovatelka Martina Formanová do Česka.

Povedená momentka se dočkala celé řady lajků, například od hereček Terezy Brodské (53), Adély Gondíkové (48) či Marthy Issové (40), hvězdy filmu Zátopek, která na festivalu přiznala, že se po dlouholetém svazku s režisérem Davidem Ondříčkem (52) dočkala veselky. Své srdíčko jí poslal i herec Jan Antonín Duchoslav (56) nebo zpěvačka Leona Machálková (54).

VIDEO: Rozhovor: Martina Formanová o nové knize a odchodu Miloše

Video
Video se připravuje ...

Rozhovor: Martina Formanová o nové knize a odchodu Miloše Videohub

„To si pamatuji, první Vary!“ zavzpomínala modelka Tereza Maxová (49). Snímek sdílel i oficiální instagramový účet festivalu, s popiskem „děkujeme za milá slova. Tyhle vzpomínky nikdy nebudou zapomenuty“

Stejně tak nikdy nebude zapomenut ani Martinin manžel Miloš, jenž slavil velké úspěchy jak v tuzemsku, tak i za velkou louží. Získal dva Oscary, za snímky Amadeus a Přelet nad kukaččím hnízdem.

Fotogalerie
46 fotografií