O třináct let mladší modelka ve Varech strávila šest dní a její outfity doladěné diamantovými šperky patřily mezi špičku. Nikol, která má tělo vysoustružené každodenním běháním a cvičením, si může dovolit vynášet velmi rafinované modely, které se k jejímu věku hodí. 

Jsem tady víceméně pracovně. Natáčím reportáže pro Fashion TV nebo chodím na party, které pořádají firmy, s nimiž spolupracuji. Šaty jsem ladila podle daných témat a vybrala jsem si od různých návrhářů. Asi nejvíc jsou šaty od Ivany Mentlové, které jsme vytvořily společně s mobilním telefonem, jehož jsem ambasadorkou. Musím říct, že takhle dlouho jsem tady ještě nebyla a je to celkem náročné,“ svěřila se Švantnerová, která byla ráda, že za ní na dva dny dorazil jej partner fotbalista Patrik Dressler (28). 

Letošní Vary jsou přitom bez modelky Andrey Verešové, která na sebe vždy strhávala pozornost neustálou nedochvilností a výstředními modely, které leckdy ukázaly víc, než bylo nutné. Dokonce se kuloáry nese, že na festivalu není vítána, protože se vždy celý festival nesl v duchu Verešová a její kalhotky. Každopádně Andrea je momentálně v Itálii a své fanoušky zásobuje fotkami v plavkách, které už snad menší být nemohou. 

VIDEO: Modelka Nikol Švantnerová: Oblékla na sebe tři miliony!

Video
Video se připravuje ...

Modelka Nikol Švantnerová: Oblékla na sebe tři miliony! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
30 fotografií