Nikol si užívá romantickou dovolenou v Egyptě se svým přítelem, fotbalistou Patrikem Dresslerem (28). Modelka na fotografiích předvedla nejvymakanější postavu ve svém životě. A aby si ji nepokazila ani na dovolené, každé ráno cvičí i tam!

„Každý den si přivstaneme, dáme fitko nebo běh a až pak začíná válení. Pro mě je to už neodmyslitelná část dne, která mě vždy nakopne, a hlavně od té doby, co vidím na sobě výsledky, mě to baví čím dál víc,“ pochlubila se přímo z Egypta krásná brunetka. 

Modelka měla vždycky skvělou postavu, takhle vyrýsovaná je ale poprvé v životě. „Já cvičila jak blázen, měla jsem hezké břicho, viz dovča minulý rok, ale tohle se mi podařilo až teď, během pár měsíců,“ pochlubila se v komentářích Švantnerová. Fanoušci na její formu pějí chválu, a tak se modelka rozhodla, že po návratu jim poradí, jak se jí to podařilo.

Mezitím si ale s přítelem užívá průzračného moře, výletů, dobrého jídla a romantiky. Svůj výlet samozřejmě pravidelně dokumentuje a fanoušky zásobuje spoustou sexy snímků. „Od rána až do večera jsem nabitá energií na 100 %. A víte, že na ty klasický pózovačky v moři já moc nejsem, vždycky musíme vymyslet něco jiného,“ napsala misska k příspěvku, ve kterém dokonce odhodila vrchní díl plavek.  

VIDEO: Nikola Švantnerová vynesla na ples šperky za 4 miliony!

Video
Video se připravuje ...

Nikola Švantnerová vynese na ples šperky za 4 miliony! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
85 fotografií