Hotel Thermal

Největší šance na setkání se svým oblíbencem či idolem jsou hned v pátek na zahajovacím ceremoniálu. Od 16 hodin se začnou sjíždět hosté karlovarského festivalu k hotelu Thermal, kde se předvedou v luxusních róbách na červeném koberci, který můžete v přímém přenosu sledovat na Blesk.cz.

Letos českým fanouškům zamává i oscarový režisér Tim Robbins. Ten v sobotu ve 22.30 uvede také v Letním kině svůj film Vykoupení z věznice Shawshank. Očekává se také příjezd hvězdy Stmívání Roberta Pattisona. Kdy ovšem tento „upír“ přiletí do Čech, zatím není jisté.

Hotel Thermal je i letos středem veškerého filmového dění.
Autor: Kateřina Moravcová

Mall.cz Park

Slavné tváře z řad českých celebrit, sportovců, komiků nebo spisovatelů, jako například Andreu Verešovou, Aňu Geislerovou, Evu Samkovou, Radka Štěpánka a mnoho dalších, budou návštěvníci vídat v Mall.cz Parku ve Smetanových sadech kousek od hotelu Thermal. Tam bude živo denně od 10 do 22 hodin.

5049840:full:true:true

Dům ČT

Živé besedy o filmech, seriálech a aktuálních či nadcházejících snímcích z české produkce se budou denně konat v Domě ČT na Divadelním náměstí. Letos budou přítomni tvůrci snímků jako např. Dukla 61, seriálu První republika III či Labyrint. Ve večerních hodinách si tu pak posluchači mohou vychutnat každodenní různorodé koncerty živých kapel.

IQOS Lounge

Každý den od 18 hodin si moderátor Libor Bouček bude v IQOS Lounge, který najdete v parku vedle hotelu Thermal, zvát hvězdné hosty do své talk show. Diváci se mohou těšit na Matěje Rupperta, Davida Gránského, Richarda Genzera, Jitku Schneiderovou, Jakuba Prachaře a další.

Kolonáda

K festivalu neodmyslitelně patří karlovarská kolonáda, kde je velká šance potkat slavné osobnosti. Většina z nich se jich tam buď jen prochází, nebo se staví na drink v místních barech či si dají pečenou kachnu ve vyhlášené restauraci Embassy. Na své herecké idoly také můžete čekat před Grandhotelem Pupp, kde jsou z větší části ubytovaní.

Becher´s stan

Bujaré večírky a mejdany se dennodenně konají v párty stanu Becher´s, který je umístěn vedle Thermalu a rozhodně ho neminete. Je otevřen od 10 do 4 hodin do rána. V loňských letech se tam o pořádný poprask postaral na mol opilý Michal Hrdlička, Tomáš Řepka nebo Tomáš Matonoha.

5049837:full:true:true

Kam se ale nedostanete bez pozvánky, jsou doprovodné večírky sponzorů a samozřejmě Becher’s bar v Grandhotelu Pupp, kde dny končí všechny VIP hvězdy.

5049839:full:true:true

 

Fotogalerie
133 fotografií