Topolánek junior ve Varech vystřídal v plejádě významných hostů svého otce, jenž dal před společenským panoptikem přednost dovolené v italském Toskánsku, kam se za ním chystá i Topolánek junior.

Miss jamka očima Františky

Osmnáctiletá Simona (85-63-90), která je Miss Golf 2011, se s macechou Tomáše, Lucií (44), až překvapivě typově shoduje. Co se výběru žen pánů Topolánků týká, jablko opravdu nepadlo daleko od stromu. Simona má ovšem za sebou už i zkušenost modelky v modelingové agentuře.

Lásky Mirka a Tomáše mají stejnou barvu vlasů, podobně jemné rysy obličeje, úsměvy. Držení těla. Ve stejném stylu se dokonce nesou i antickou řízou volně inspirované toalety, v nichž se tenkrát ještě přítelkyně expremiéra Topolánka, Talmanová, a nyní dívka jeho syna slavnostních večerech festivalu objevily.

Ona podobnost jde až do takových detailů, jakým je kovový pásek, jímž je kreace elegantně podkasaná. Anebo hluboký průramek k pasu, který odepisuje podprsenku a hrozí, že část ňadra se při nepozorném pohybu odhalí. Naštěstí Lucie i Simona si svá prsa ohlídaly. Jen dráždivě pánům naznačily, jaká asi jsou.

Jistý rozdíl tu přesto je a není daný jen věkovým rozdílem. Snímek Tomáše a Simony, kteří po kolonádě kráčí na další festivalovou párty, jasně naznačuje, že tato mladá dáma je na poli módy mnohem kreativnější než bývalá místopředsedkyně Poslanecké sněmovny Talmanová, která se elegantnímu stylu lady za pochodu v politice pracně učila.

Fotogalerie
12 fotografií