A on si zájem překrásných mladých modelek, které jsou nejčastěji na jeho seznamu, patřičně užívá. Na zahrádku megaluxusního hotelu Pupp v Karlových Varech pozval pro jistotu hned dvě slečny - svou přítelkyni Simonu a dceru Daniela Volopicha Valentinu. Ve dvě hodiny odpoledne se mladý Topolánek s půvabným doprovodem snesl z pokoje na zahrádku. Okamžitě objednal bílé víno, samozřejmě dobrý ročník a minerálku. Partička se celé odpoledne skvěle bavila. Každou chvíli je někdo přišel pozdravit. Třeba syn prezidenta festivalu Jiří Bartoška Janek, který v Becher's baru zajišťuje hudební produkci.

Zatáhl to

Tomáš Topolánek je na filmovém festivalu od začátku. Nejdříve se i se svou přítelkyní Simonou předvedl na červeném koberci a teď už jenom brouzdá městem.

Jen co se probudil po sobotním večírku, zamířil na zahrádku Grandhotelu Pupp. Společnost mu dělala kromě přítelkyně Simony i kamarádka Valentina, dcera Daniela Volopicha.

Obě krásky, které páteční róby vyměnily za pohodlné letní šaty, Topolánek junior pozval na skleničku vína. A ukázalo se, že je gentleman jako jeho táta. Drahý účet totiž zatáhl sám.

Fotogalerie
10 fotografií