Před Grandhotelem Pupp se pozdravil s Jiřím Bartoškou (68), rozdal pár podpisů několika šťastlivcům a pak honem na červený koberec. „Teď jsem dotočil jeden film, přiletěl jsem z Londýna a ještě dnes letím zpět,“ přiznal na tiskovce.

Když naskočil do limuzíny a vydal se směr letiště, udělal si Dornan ještě jednu zastávku. V restauraci Embassy poseděl s prezidentem festivalu Bartoškou, který ho patrně zlákal na místní specialitu, kterou si dopřává řada zahraničních hvězd – kachnu.

S fanynkami se však až do svého odletu Pan Grey již nesetkal. Fanynky ale nemusejí zoufat. Jamie totiž opět přiletí, protože ho v Praze čeká natáčení válečného dramatu Anthropoid, ve kterém ztvární parašutistu Jana Kubiše, který s Jozefem Gabčíkem a dalšími spáchal v roce 1942 atentát na Heydricha. Herec si chce dopředu projít veškerá místa natáčení. „Už se na to nesmírně těším,“ svěřil se s úsměvem.

Ve filmu Anthropoid si zahraje také Aňa Geislerová (39). S Jamiem ji však intimní scény nečekají, protože režisér ji neobsadil do role Kubišovy milenky, ale Gabčíkovy.

Fotogalerie
9 fotografií