Běloskvoucí róbu z dílny návrhářky Natali Ruden si Andrea nechala navrhnout speciálně pro slavnostní zahájení festivalu. Model se skládá ze 48 dílů a pracovalo na něm hned několik švadlen. Jejich ušití trvalo celých 14 dní. Není proto divu, že cena modelu přesahuje závratnou sumu 100 000 korun. Ale i tak soutěž o nejdražší róbu na červeném koberci Verešová nevyhrála.

Nejdražší šaty oblékla Faltýnová. Partner moderátor Leoš Mareš (38) jí je koupil v nejdražší ulici v Praze Pařížské. „Koupil mi je Leoš,“ svěřila se Blesku Petra, které model od světoznámé značky Lanvin za 120 000 korun extrémně slušel. A protože je Leoš maximalista, když už byl v nakupování, pořídil Petře další čtvery šaty od stejné značky. „Koupili jsme rovnou patery šaty, protože tu budeme pět dní,“ svěřila se Petra, která tak má díky Marešovi jako jedná z mála slavných žen ve Varech šatník, který není zapůjčený.

Nejdražší společenskou róbou sice s Andreou a Petrou nemohla soupeřit bývalá první dáma Dagmar Havlová (61), ale ta má na svém kontě jiné prvenství. Než jí na hlavě vznikl slavnostní účes, seděla v salónu skoro čtyři hodiny. Navíc prý okolo ní poskakovala armáda stylistů a kadeřníků.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy z Varů: Hvězdy a luxus vs. prasečiny a Hra o trůny! Blesk TV

 

Video
Video se připravuje ...

Pompézní příjezd Mela Gibsona na červený koberec Thermalu! Petr Soukup, Blesk TV

Video
Video se připravuje ...

Janžurová, Šmuclerová, Čvančarová: Proč milujeme Mela Gibsona! Markéta Reinischová, Jiří Jedlička, David Vaníček