"Já si myslím, že takhle by mohl outfit na kolonádu vypadat, je to nenucené. Hlavně se mi líbí ta barevná kombinace. Možná bych zvolila jinou barvu podprsenky pod ten top, ale zase to přitáhne pohled," potěšila Františka krásnou Veroniku Chmelířovou, vicemiss ČR 2007, která ji přišla požádat o hodnocení svého outfitu.

o pána, který se u ní zastavil cestou do práce, lehounce pokárala za to, že košile se pod šusťákovku rozhodně nenosí.

Jedničku by dnes od Františky rozhodně dostala moderátorka Emma Smetana, se kterou se naše módní guru projela včera v Blesk limuzíně. "Dneska jste mě uchvátila. Je to velmi stylizované a líbí se mi to. A ještě ke všemu máte odvahu, tak to se také počítá," ohodnotila ji.

Zviditelnit se přišla také internetová celebrita Niky Tučková, která zaujala kontrastem neonově žluté s černou, celkový dojem však pokazila nevhodnou kabelkou a šíleným páskem. "Ten raději neukazujte," uzavřela Františka.

V lázeňském městě se vyskytují tvorové rozliční, a tak módní guru neváhala a pustila se i do hodnocení plyšového maskota. "To nemá chybu, já bych tam možná přidala trošku černého akcentu, ale jenom maličko. Jinak gratuluju, tyhlety signální barvy se nosí," řekla oranžovému panterovi, který se roztančil štěstím, že je lepší než Simona Krainová.

Video
Video se připravuje ...

Musíte vidět: Františka hodnotila Smetanu, Růžového pantera a blondýnu... Jan Jedlička, Thomas Kruchina, Františka Čížková

Fotogalerie
11 fotografií