Seš sprostej a ještě hnusnej, půjdeš na plastiku? (Jakub)
Jakube pošli foto, uvidíme, kdo to bude potřebovat víc. Přeju ti hezkej den.
Ráda dělám maso v mikrovlnce, z mrazáku rovnou tam, zapnu na patnáct minut a je to dobrota, ale kamarádi říkají, že to není nejlepší. Co myslíte? (Gábina)
Ty zvíře!!!!! :(
Milý Zdendo, jsi strašně sexy chlap a ženský jsou z tebe asi "div živý" jak zvládáš nápor fanynek? T. (Tara)
Žádný nápor fanynek se nekoná. Škoda :)
Seš sprostej idiot, děti se na pořad dívat nemůžou, zkazily by se. (Petr)
Petře, děkuju za uznání, udělal jsi mi velkou radost, blbečku.
Přeju hezký den, mám Vás moc ráda - chtěla jsem se zeptat, jaký vztah máte ke psům? Vlastníte nebo vlastnil jste nějakého? (Markéta)
Psa nemám, ale asi brzy podlehnu tlaku svého syna a koupím si ho.
Popište prosím Vaše nejvýraznější záporné vlastnosti. Díky. (monika)
Žádné si nevybavuju :)
Máte svou restauraci, kde? Chceme vyzkoušet vaše kuchařské umění? (Mariana Nováková z Třebíče)
Veškeré informace o našich podnicích najdete na www.cafeimperial.cz
Moc se mi líbíte jako muž... ráda bych vám uvařila. Co vy na to?:) (Bára)
Já na to nic. Ale děkuju za pozvání.
Kdo vaří nejlépe, Babica, Ridi, Vy, Sajler nebo Slanina? (Ludmila)
Emanuel Ridi, to je jasný.
Co rikate na kolegu kuchare na TV prima Emanuela Ridi a jeho porad "S Italem v kuchyni" ? Znate se nejak blize pripadne uz jste u nej v podniku jedl? Chutnalo Vám? (jarousek)
Emanuel je super kuchař a v jeho restauraci mi chutná. Prima má v jeho osobě nejlepšího kuchaře na českých televizních obrazovkách.
zaráží mě, že nedáváte na vyžádání recepty...v michelinské restauraci v praze ho pry s klidem dostanete...jen je na vás zda si dokážete sehnat kvalitní suroviny a jste šikovní... protože pokud to prý má šéfkuchař v ruce stejně ho pak nikdo na 100% neokopíruje a není v ohrožení :) (tom)
Já jsem se takhle prostě rozhodl a dodržuju to. Pokud to někde dělají jinak je to zřejmě jejich rozhodnutí. Rozdávání receptů zabere strašnou spoustu času a ten já prostě nemám.
Dobrý den, nemám vlastně ani žádnou otázku, chci Vám jenom říct, že vás obdivuju a váš pořad miluju, vážím si, že ve svém oboru jste takový odborník. Přeju Vám i Vaší rodině, at Vám slouží zdravíčko. (Georgina)
Georgino udělala jsi mi velkou radost, moc děkuju.
dobrý den, já se ráda dívám na pořad s Vámi, je u toho i zábava.. Protiřečí se mi ale s Vaší osobou a výběrem kvalit. potravin na dobrou kuchyni Vaše reklamní účinkování v obchod. řetězcíh. Tam se dá o kvalitě hodně pochybovat, když se ve velkým pak zkažená masa třeba marinují.. Nemyslím konkrétně že to je případ těch, kt. jste dělal reklamu- ale většina hypermarketů, kteří nakupují ve velkým mávají i velký přebytky- otázkou je, co s nimi udělají. Nenapadlo Vás to "nepodepsat se pod ně" z tohoto důvodu- aby Váš pořad měl logickej smysl? Nic ve zlým proti Vám - je to otázka jen ze zajímavosti. Díky za případnou odpověď. (znojmacka)
Účinkování v reklamě je samozřejmým vyústěním mojí televizní aktivity. Na druhé straně, neznamená, že jsem zodpovědný za pochybné praktiky ovlivnující kvalitu potravin.
DOBRÝ DEN CHUTNÁ VÁM JÍDLO Z MC DONALDA?JEDL JSETE TAM VŮBEC NĚKDY? (honza)
Nechutná mi to, samozřejmě, že jsem tam byl. Můj Honzík to má rád, jako všechny děti.
Dobrý den. Jaký máte názor na članek (nevím jestli jste ho četl) že náš stát je vlastně odpadkový koš na potraviny. prodáváme nekvalitní tovar za směšné ceny a my to samozřejmě kupujeme.Díky (Pavel)
Článek jsem četl a stoprocentně s ním souhlasím.
Dobrý den chci se zeptat jestli už jste nějaké jídlo zkazil / jestli si host stěžoval/? Přijde mi, že jste neomylný (Richard)
No jasně, že jo a mockrát. Nikdo není dokonalý.
Ahoj,ziju v Nizozemi a rada na tvuj porad koukam,jake mas vzpominky na zdejsi kuchyni a lidicky?Dik za odpoved Aja (Aja)
Na holandskou mám dobrý vzpomínky a na lidi zrovna tak.
Stalo se vám někdy v restauraci,že byste si "sedl na zadek?" Myslím v kladném slova smyslu.V záporném se to stalo všem.:-) (já)
Stalo se mi to mockrát. Bohužel častěji v cizině než v Čechách.
Dobrý den! Jaký typ žen se Vám líbí? (Klára)
Všechny :)
Líbí se mi Váš pořad, doufám, že bude mít aspoň 100 dílů. Odkud pocházíte? (Michaela Krejčová)
Myslím si, že Ano šéfe skončí na 37 pokráčováních. Jsem taky jenom člověk.
Dobrý den..
vážím si Vás jako člověka, líbí se mi vaše hlášky i vaše spontální ksichtíky a komentáře...Nebylo by někdy lepší být na majitele a personál ještě přísnější?? A neměl jste chuť s tím někdy seknout a zabalit to? Hodně pracovních úspěchů přeji (Martina)
Tu chut jsem měl mockrát, ale zachoval jsem se vždy profesionálně.
Dobrý den, nemám otázku, jen s Vámi souhlasím že Babica je břídíl, včera jak dělal ty bagety a lil do nich olivový olej, to mě chytl žlučník i na dálku (Richard)
Mě spíš zaujala jeho definice Mozzarelly. Zdá se , že mistrovi unikli některé základní informace.
Dobrý den, můžete napsat něco o sobě, co dělá vaše manželka a děti? Jsou ve vašich šlépějích? (Mariana Nováková z Třebíče)
Svůj privátní život si chci zachovat přesně takový, jaký je, to znamená privátní. Děkuju za pochopení.
Když se dívám na váš pořad, normálně mě mrzí, že jsem se nevyučil kuchařem a nepracuju pod Váma:-). Vaše nadšení do práce a profesionalita je něco úžasného. Moc Vám fandím a při nejbližšé příležitosti určitě zajdu do Imperialu (Milan)
Nelitujte o nic jste nepřišel, jsem nesnesitelnej.
Přeji krásný , slunečný den .
Pane Pohlreich,zdálo se mi ve Vánočním speciálu pořadu Ano , šéfe, že Vy by jste raději viděl vítěze Štěpána a telecí řízek ...zdálo se mi to dobře ?
Také jsem se chtěla zeptat, zda vidíte hodnocení Zahrady v opeře ,jako objektivní , třeba vůči Štěpánovi ....
Chystáme se k Vám do Café-Imperial, když jsem objednávala poukaz , musím napsat , že máte skvělé spolupracovníky , týká se tato pochvala paní Vlčkové , není co vytknout.Lepší jednání , chování , a obsáhlost informací si již nedovedu představit.
Přeji mnoho dobrého a možná , pokud mi budem mít štěstí, se v Imperiálu s Vámi potkáme :-)
Nashledanou (Ladka)
Děkuju a těším se nashledanou u nás.
Dobrý den, chtěla bych Vás jen pozdravit a poděkovat za dobrý pořad. Manžel mu dává přednost i před fotbalem...a to je co říct:-)Nechystáte se v další sérii někam na Valašsko? Děkuji. (Martina)
Na Valašsko se nechystáme, aspon pokud vím.
Moc se mi váš pořad líbí,už se nemůžu dočkat dalšího pokračování.Přeji moc úspěchů . :-) (Míša)
Děkuji.
zbožnuju Váš pořád a už se těším na ztřejší nový dil :-) :-) tak at se daří a snad ste měl malo nervu pri navštěvě některých restauraci :-D (simona)
Šlo to, nebylo to tak strašný.
Dobrý den, moc ráda sleduji Váš pořad. Pro mě jste PAN KUCHAŘ a musím uznat, že s těmi debily v našich restauracích máte svatou trpělivost. Při mé další návštěvě Prahy určitě zajdu do Vaší restaurace, protože si chci na jídle v restauraci konečně pochutnat. Přeji mnoho úspěchů. (Stáňa)
Těším se nashledanou.
Dobrý den, jste frajer a moc se mi Váš pořad líbí! Máte pravdu, že v našich hospodách a restauracích vaří děsně. U nás se hodně kvalita jídla zhoršila a jak jsme rádi někdy do restaurace zavítali, tak teď vaříme radši doma. Myslíte, že se restaurační vaření někdy změní? Takhle vařit je učí v učňáku? Díky (Pavla)
Restaurační vaření se změní až v době, kdy na to budou mít zákazníci. Ti drží v ruce celou možnost změny do budoucna.
Dobrý den Zdeňku s přítelem Vas pravidelně sledujeme v televizi a již se těšíme na nové díly..Chci se vás zeptat,jak se Vám líbilo v Jevíčku, bohužel jsme se na Vás nestihli jet podivat:( a přijedete někdy do Litomyšle??Hodně restaurací by Vás potřebovalo.. Přeji Vám mnoho zdraví a úspěchů! (jana*)
V Jevíčku se mi líbilo, až na tu restauraci, kde jsme natáčeli.
Dobry den, obdivuji Vas nejen jako kuchare, ale i jako cloveka a musim se priznat, ze jste me prostrednictvim poradu "Ano sefe!" vzdy dobre pobavil.
Mam jednoduchy, ponekud infantilní dotaz: Pokud byste si mel vybrat 1 kopecek zmrzliny, ktera prichut by to byla? (Lajka)
Miluju pistáciovou.
Dobrý den, jste mi velice sympatický a tak nenápadně chodím kolem Vašeho podniku, když navštěvuji bratra, který pracuje vedle v Bech.dv. Nenaratím na Vás a nenarazím:-))) že Vy tam docházíte jen velmi sporadicky ? :-)))Hezký den
Monika (Monika)
Schovávám se před fanynkama :)
zdravím Vás pane Pohlreichu, nejdrive trochu lichotek :D moc si Vás vážím jako kuchaře,tak i showmana,kterým opravdu jste,věřím že i jako člověk budete fajn,ale to nelze posoudit z TV.. Nic mene se vás chci zeptat na kolik moc je dil Ano šéfe vaší inprovizaci a nakolik jedete (zda-li vubec) podle nejakeho scenare. Dekuji za odpoved a preji mnoho a mnoho uspechu.. PS: moc se tesi do DIVINIS :D PS2: Babicu nesleduji!! (Petr Brabec)
Scénář existuje pouze rámcový, zbytek je improvizací.
Myslíte si, že každý má stejnou chuť jako Vy a že všem chutná to co Vám? (Monika)
To si určitě nemyslím . Já prezentuju svoje vlastní názory a je mi úplně jasný, že s nima nemusí plno lidí souhlasit.
Ahoj, jste velmi hustý, ale líbí se mi Váš pořad a i to, jak výstižně hodnotíte různé hospody a lidi v nich. Fandím Vám. Dotaz zní: co když vaše výtky lidi neunesou. Už se stalo, že Vás někdo poslal do pryč.............? a jak jste reagoval?
Díky za odpověď (Vrnča)
Upřímně řečeno takovýho týpka jako jsem já bych poslal do pryč během pěti minut, mě se to z nějakého důvodu ještě nestalo.
Dobrý den,chtěla bych se Vás zeptat,zda je možné někde na internetu najít Vaše recepty.Děkuji za odpověd a přeji hezký den. (Tereza)
Ne, není to možné.
Dobrý den Šefe! Rád bych se zeptal zda stíháte vůbec výuku v PRAKULu a zda neuvažujete o zvýšení počtu Vašich kurzů. Mé návštěvy Divinis či Imperialu jsou mi totiž málo :) Držím palce a pevné zrdraví. (Olda)
O zvýšení počtu kurzů neuvažuji, chci si zachovat pevné zdraví.
Dobrý den,
nemohl by jste všem čtenářům napsat nějaký osvědčebný,rychlý a jednoduchý recept na pohoštění když přijdou nečekaně hosté.Děkuji a v pořadu Ano,šéfe,jste fakt dobrý.Jen tak dál.Petra (Petra)
Přijdte ke mě do restaurace, haha :)
Zdravim,
jste v TV show hlavně pro peníze nebo tam je i nějáké procento toho, že chcete ukázat i nějakou Vaši dovednost a hlavně naučit ostatní vařit :) (Aleš)
Aleši, svou motivaci účinkování v tv show si nechám radši pro sebe.
Pozdravzjem pan Pohlreich,pochadzam z vychodneho Slovenska a vasu relaciu si nikdy nenecham ujst.Na zaklade toho si uz v restauraciach vsimam mnohe z veci na ktore upozornujete, ktore vycitate a preto by som sa rad spytal ci neuvazujete nad zvysenim urovne gastronomie ako takej aj na uzemi Slovenska, lebo v česku sa vam to bezpochyby dari.
S Pozdravom a zelanim uspechov ci uz pred kamerou alebo za sporakom fanusik zo Slovenska... (Jan Karol)
Děkuju za pochvalu.
Pane Zdenku jedno se vam musi nechat,jste frajer (tolik srandy a hlasek si v zadnem jinem poradu neuziju)
ale k veci. nemate nekdy pocit, ze cesky narod prece jen bude porad chodit na smazak a hranolky?lide maji porad docela "odpor" dat si neco,ceho je na taliri par kousku a stoji jako pulka vyplaty. (Krátký Aleš)
To, že lidé nemají peníze, je největším problémem a překážkou v rozvoji české gastronomie. Jedna součástka do auta může taky stát půlku výplaty, je mi z toho smutno, kdyby jsme byli všichni bohatí bylo by to lepší.
Proc kopirujete znameho britskeho blba ? (Kasal)
Český blbe, jak víš, že je to blb? Znáš ho, nebo jste se setkali? Nesud co neznáš.
Proč Vám vadí vaření p. Babici jak často uvádějí média ? Já osobně bych určitě volila Babicu . Kdy ve Vašem pořadu taky něco divákovi uvaříte ? (Jana)
Jedná se o mediální masáž. Je mi to vlastně jedno, jak vaří. Jestli vaříte podle něj těším se nashledanou u lékaře.
Dobrý den, co další díly Ano, Šefe? Nebo třeba vlastní pořad o vaření? Jako Jamie Oliver nebo další? (Klobasa)
Třetí série začíná už zítra 2.3.
Nejsem žádný vynikající kuchař, ale těstoviny al dente uvařit umím. Jak to, že to neumí většina kuchařů v českých restauracích a to včetně těch, které se prezentují jako "pizzerie"? Jistě jste se s tím už mnohokrát setkal. (jan)
Většinou je to tím, že kupují nekvalitní pastu. Na druhé straně jsem mockrát slyšel argument, že lidé těstoviny al dante vracejí jako nedovařené.
Dobrý den pane Pohlreichu,
ráda bych se Vás zeptala jaký máte názor na kvalitu hromadných stravovacích zařízení společnosti Aramark?nejde podle Vás v těchto případech kvalita jídel na úkor co nejmenších nákladů?Škoda, že nemůžete do našeho Aramarku zajít i Vy-to by se pak tady dobře vařilo.Hodně zdravíčka a chuťových dojmů! (Lucie)
Vůbec nevím o čem je řeč, neznám to nemůžu hodnotit.
Dobrý den, chci se zeptat, proč jste tak při natáčení sprostý? Chcete tím mít větší sledovanost? Příjde mi to od člověka Vašich kvalit nevhodné. (Michaela)
Michaelo, jsem prostě sprosták.
Zajímal by mě Váš názor na rybí maso (kvalitní čerstvé sladkovodní) a používání koření při jeho úpravě. Mnohdy mám pocit, že kyby bylo z receptu odstraněno rybí maso, nic by se vlastně nestalo ("chuť" by zůstala) (Jindra Červený)
Mě stačí na ryby sůl, pepř a citron.
Ahoj :) Jste fakt v pohodě :D Ráda koukám na to, jak trpíte v některých restauracích :D
Opravdu je úroveň našich restaurací (těch cenově průměrných) tak špatná? (Monika)
Bohužel je to ještě horší.
Pane Zdenku,
moc Vam fandim, tesim se na dalsi presentace Vasi skvele "show". Jsem profesne kucharka- t.c. v duchodu. Stav nasich kuchyni( hlavne v malych okrajovych regionech), je priserna...
Je velmi fajn, ze prostrednictvim TV Prima sledovat prubeh Vasi "prevychovy" !!
GO,GO,GO !!!!!
Diky !!! Olga z Valasska
(Olga)
Děkuju za uznání.
proč máte holou hlavu? (Vaše jméno)
Vypadaly mi vlasy.
Kolik jste ve svém životě zaplatil nejvíce za večeři a co to bylo za jídlo? (Vaše jméno)
Bylo to asi patnácti chodové menu, stálo to 250 euro a stálo to za každý z nich.
šel byste se někdy dobrovolně najíst do restaurace, ve které by byl šéfkuchařem jiří babica? Co tomuto kuchaři nejvíce vyčítáte? (Vaše jméno)
Pokud by se tam vařilo to, co v televizi, nešel bych tam. Nevyčítám mu vůbec nic. je mi to jedno. Náš vztah je produktem bulvárního tisku, vůbec se neznáme.
Jaka je teplotní hranice, do které je extra panenský olivový olej schopný odolávat přepalování.Nazory se ruzni nekdo rika 180 °C nekdo 210°C.A jaky pouzivate vy. (kamil)
Olivovému oleji obecně vzato zahřívání škodí, my používáme značku Maschiarelli.
Hezký den pane Pohlreich,ráda bych se dozvěděla zda jste ženatý muž .děkuji
Jinak se mi Váš pořad moc líbí a těším se na nové díly,přeji hodně štestí a spoustu spokojených zákazníku. Helena (Helena)
Jo ženatej jsem. Už 22 let. Děkuju
Zdenek co si myslite, ktore jedlo je najtypickejsie pre Slovensku kuchynu ? (Mrochtos)
Já si myslím, že brynzový halušky.
Dobrý den,
nejprve musím pochválit vaši restauraci, udělali jsme si k vám výlet z Brna a stálo to za to.
Chci se zeptat, jaký druh pánve si mám pořídit, když se chci naučit dělat kvalitní steaky? Děkuju, Adéla (Adéla)
Těžkou s co nejsilnějším dnem, aby držela teplotu.
Dobrý den z Ostravy. Uvidíme Vás v nových dílech také někde na Moravě? Děkuji za odpověď a za jeden z mála pořadů, které pravidelně sleduji. Díky, šéfe!
(Keporkaka)
Něco tam snad bude. Minulý týden jsme točili v Jevíčku.
CO SI MYSLITE O LIDICH CO MAJÍ ŠPÍNU V KUCHYNI?????DEKUJI.MOC VAM FANDIM JAK DAVATE KUCHYNE A LIDI DOPORADKU!!!! (MERCEDESS)
Čistota je základ. Bez toho se nedá vůbec pokračovat.
mate hodnou ženu?
(ivana)
Mám.
Pane Pohlreichu, váš pořad je odporný vaší nebývalou primitivní sprostotou a hulvátstvím - uvědomujete si to? (Miroslav)
Klidně si nás můžete kdykoliv vypnout.
O víkendu jsem pekla kachnu. Osušila jsem jí osolila okmínovala a dala prsíčkami dolů do pekáčku, ten jsem přikryla a dala do studené trouby. Tu jsem zapla na 120 stupňů. Po 4,5 hodinách jsem jí vytáhla, pod grilem opekla. Tuk jsem slila, zasmahla, zředila, povařila, přecedila. Prošlo by to u Vás? (Jana)
Zní to moc dobře.
Dobrý den pane Zdenku.Ráda se dívám na váš pořad,dobře se u toho pobavím i zasměju.Zjistila jsem,že jste natáčeli i v Kralupech n.Vlt.Nevíte prosím,kdy se tento díl bude vysílat.Děkuji. (Alena)
Kralupy si myslím, že budou příští týden.
Dobrý den, vážený pane Pohlreichu. Pravidelně sleduji rozpisy nabízených kurzů vaření v Pražském institutu. Mrzí mě, že je valná většina tematických okruhů již dopředu zarezervována. Nebylo by možné zauvažovat nad tím, aby byl do rozpisu zahrnut větší počet měsíců? Takto jsou to pouze dva. Chápu, že lze těžko naplánovat, jaké kurzy by mohly být pořádány na podzim, ale do čtvrtletního rozpisu by již mohla šance se přihlásit být větší. Do Prahy do mám 150 km. (František)
S vaší otázkou se obratte na Prakul, já o tom vůbec nerozhoduju.
babica na hrad :o))))))))))) (...)
Ano, ale na opuštěnej.
Jste peknej muzskej,fakt.Jste volny? (Katka)
Nejsem.
Dobry den,slysel jsem ze budete tocit Ano sefe i ve Vyškově.Je to pravda? (Luboš)
Nebudeme.
Na další pokračování Ano šéfe se moc těším, Zdeňkovi přeji, aby získal ocenění v anketě TýTý, neboť si jej právem zaslouží.
(Jarka)
Děkuju, snad to vyjde.
Dobrý den,škoda,že váš pořed nedosahuje kvalit podobného pořadu kterým nás provázý Gordon Ramsay,doufám,že proto,že je úspěšnější se do něho taky neobujete jako do prodejce lyží. (atsor)
Je to pochopitelné, děláme to za úplně jiných podmínek a za jiné peníze. Srovnání prodejce lyží a hvězdy jako je Gordon Ramsey nemá žádný smysl.
Dobrý den šéfe , chtěl bych se zeptat zda jste někdy sledoval pořad Pekelná kuchyně. Nemyslíte si , že jste byl někdy příliš měkký na kuchaře a majitele? Budete točit další díly a pokud ano , přitvrdíte aby to občas vypadalo jako ve zmíněném pořadu? Jinak Váš pořad je fajn a občas se rád na nějaké díly znovu podívám na stream.cz. (Pavel)
Pekelná kuchyn se mi líbí, se mi dokonce moc líbí. Mám ale rád verzi s Marco Pierrem Whitem. To co tam předvádí Gordon Ramsey už se mi trochu nelíbí. Jinak děkuju za uznání.
Nazdar Zdendo, byl jsi v pionyru? (Maara)
Nevzali mě.
zdravim,sice ziji v usa,ale "ano,sefe"!sledujeme pravidelne,super!O americke kulture stolovani,kvalite jidla..vam jako odbornikovi nemusim nic rikat,je to katastrofa..ale to je jejich problem..my se snazime varit domaci jidla,ale co me neprijemne prekvapilo,ze pri kazde me nasteve ceska(1x za 1-2 roky)zjistuji,ze je to s kvalitou jidla v restauracich,horsi a horsi..jeste tak pred 5 lety,at jsem si dala jidlo kdekoliv,bylo 100%,ale dnes radeji neriskuji,a chodim pouze do overenych restauraci,mluvim o tradicni ceske kuchyni!!snad vas porad otevre nekterym oci!hodne stesti.P.S.nedavno jsem videla na travel channel,dil s Anthony Bourdain z Ceska,super,ale na ten sendvic se smazakem z vaclavaku,jste se netvaril moc nadsene :-) (lucie las vegas)
To je neuvěřitelný jak je ten svět malej, váš názor na český restaurace bohužel sdílím. S Anthonym jsem strávil příjemný večer.
Dobrý den, pane Pohlreichu, 11. března bude s vámi v Prakulu vařit můj kamarád, můžu si po něm poslat vaši fotografii k podpisu? Děkuji předem, těším se na další díly Ano, šefe! a přeji hodně pracovních i osobních úspěchů. (Zdeňka z Chomutova)
Jasně pošli to a děkuju.
Nelecite si zde nastradane stresy ze stiznosti, kterymi Vas castovali zakaznici down under a kde jste evidentne neobstal? Vzdyt jste take odkojenec RaJe. (Baba)
Babo, nic o tom nevíš, tak neplácej pitomosti. Já přece nikomu neříkám, že jsem byl u RaJe.
Vazeny pane Pohlreich,
rada bych Vam vyjadrila obdiv a podekovani za skvely porad, ktery jste natocil. Take bych jsem Vam chtela zdelit, ze Vas porad sledujeme ze zamori ze slunne Californie a tesime se na kazdy dil. Moje otazka je jednouducha mate rad burty s cibuli a Hostivickou smes? (Denisa)
Buřty s cibulí rád nemám a Hostivickou směs asi taky, nevím co to je.
Dobrý den Zdeňku, já jsem se do Vás normálně zamilovala :D Jste sympatický a rázný drsňák a takové chlapy já prostě miluju. Moc vám fandím :) Peťula (Peťula )
Budu se červenat.
Pane Polhreich, máte rád kečup? (TomKecup)
Miluju ho.
Tě pic Zdenku,nechceš dělat za 15 táců do mé knajpy?Dám tě ke sporáku k učňovi a kuchařovi,co dřív dělal bagristu. (Joža)
Nechci děkuju za nabídku.
Hezký den,věříte,že mně nejvíc uspokojí topče natřený česnekem s paštikou a politý kečupem?No a VEGETA je to nejlepší koření,které znám!!Proč ho tak odsuzujete?Nehrejte si na francouze,stejně Vám to nikdo nežere. (fanynka)
Fanynko nezlob.
Ahoj,uvazoval jsi o nastreleni vlasu a kdy?a furt si porad neprejizdej rukou po hlave v prubehu nataceni,vypada to fakt blbe,ver mi Zdendo. (Vaše jméno)
Nastřelení vlasů mě nezajímá. A nerad! Každej jsme nějakej.
Dobrý den,jednou jsem Vás viděla na fotce a zdálo se mi,že máte větší prsa než já.Vy pijete černé pivo? (Helena Nováková)
Už mi spadly moc mě to mrzí.
Hele Zdeno,vylešti tén škopek sviticí do glancu a móžeš dělat ke me do putyky.Zamestnám ťa ako kráječa cibule a kopru k tomu. (moravák)
Dondu, těším se jak sviňa.
Pane Pohlreich,myslíte,že vás čeští kuchaři mají rádi?Můžete hádat třikrát...a ještě jedna otázka:jste si jist,že ty Vaše předražený sračky opravdu jsou použitelné v českých,normálních hospodách krom Alkronu a jiných pajzlů? (Jakub)
Jakube, chovej se slušně! Kolikrát jsi v Alkronu byl? Že to chceš hodnotit a říkáš tomu pajzl. Jestli je pro tebe vrcholem "česká normální hospoda" s příborama na řetízku a smradlavejma záchodama, nemáme si co říct.
Je pravda, že Vám přezdívají Líza? (bizi)
Ano je.
Dobrý den pane Pohlreichu,
divím se, že se vaše tvář objevuje na letácích Intersparu, když tam prodávají tak
špatné maso a masné výrobky. Znám několik
případů, kdy se maso nedalo použít jak
zavánělo. Jedná se o Arkády Pankrác! (Věra Voldřichová)
S tímhle se obratte spíše na Interspar, nemůžu být všude.
Zdravím.A gratuluju k tom,že se konečně začíná ukazovat zhovadilost českých rádoby kuchařů a jejich chemická gastronomie.Pokaždé když si zajdu do restaurace s napětím očekávám co za perlu zase dostanu na talíř.Rád bych se zeptal proč tvrdíte,že Gordona a jeho pořady skoro neznáte ,když ano šéfe je právě koupený formát jednoho z jeho pořadů ?:)
(Mojmír)
Gordona neznám a nikde jsem neřekl, že jeho pořady neznám. Je to světová špička.
Pane Pohlreichu,zdravím Vás!Moc Vám fandím a rád na Vás koukám!A mám tři dotazy:1)je možné si u Vás v restauraci objednat rumsteak s cibulovou krustou,ačkoliv ho nemáte na jídelním lístku?(ke Štěpánovi to mám daleko) 2)Jaká kuchařka je dle Vás ta nej,aby se člověk naučil dobře vařit ta poctivá česká jídla?Je toM.D.Rettigová? 3)Chystate Vy nějakou kuchařku nebo DVD s Vašimi recepty?Tu útlou knížku,co vyšla,mám,ale zklamalo mne,že na přiloženém jídle nemluvíte Vy. Mějte se dobře a pevné nervy do boje s blafy! ;-) A. (Alf)
Steak s krustou děláme vyjímečně. M.D.Rettigová by měla být vzorem pro všechny, kteří to myslí s českou kuchyní vážně. Nová kuchařka bude v půli roku.
Z jakého jídla se dá přibrat? (Milan)
Já myslím, že z každého.
dobré ráno pane Pohlreich
chťěl bych se vás zeptat na váš nejhezčí,
či naopak nejhorší kuchařský zážitek.
děkuji předem za odpověď (bob)
To se nám sem bohužel nevejde.
Pane Zdeňku, vypadáte úplně stejně jako náš kamarád Hicks. Jste si jistý, že nemáte syna, o kterém nevíte? Hicksovi je 30 let... (NP)
Jsem rád, že to Hicksovi tak sluší. Můj ale asi nebude.
Jak by jste vylepšil klasickou anglickou snídani? (Jan)
Klasiku nejde vylepšit. Pak už to není klasika že.
Máte manželku/přítelkyni? A kdo doma vaří?
Děkuji. (Katka)
Vaří moje manželka.
Dobrý den Zdeňku, chtěl sem se zeptat jestli pojedete natáčet díl Ano,šéfe i do Ústí nad Labem.Děkuju předem za odpověď (Vít Bertl)
Pokud vím v Ústí nad Labem točit nebudeme.
Dobrý den,
máte zkušenosti s bezlepkovou kuchyní? Jste připraven reagovat přípravou takového jídla pro hosta který si to vyžádá (nejen ve své restauraci)?
Děkuji za odpověď (Petr Šanda)
Požadavky na bezlepkovou dietu jsme schopni bez problému uspokojit.
příjemný den pane Pohlreich
zajímalo by mě, zda-li neuvažujete o
vydání, nějaké Knížky, Časopisu,
popřípaďě i Kalendáře.,
třeba vaše historky ze cestování, recepty o vaření, vyprávění o zahraničních kuchařích,
nebo i, jak je na tom kuchařství ze zahraničí...a tak dále.
předem ďěkuji a přeji krásný Ponďělní den (bob)
Jedna kuchařka už existuje, v současné době pracujeme na další, měla by být hotová v polovině roku.
Dobrý den pane Pohlreichu,
strašně Vám fandím a moc se těším na nové díly "Ano šéfe". Jste s některými restauracemi z pořadu stále v kontaktu?
Mockrát Vám děkuji za odpověď a přeji Vám stále tolik fanoušků, a spokojené klienty ve
Vašem podniku. (Zuzka)
Styk s restauracemi neudržuji. Mockrát děkuju za přání.
zdravím pane Zdeňku
vím že jste, během své kuchařské kariéry procestoval, spousty zahraničních Zemí,
kde pak se Vám líbilo nejvíce.
děkuji za odpověď (bob)
Moje srdce zůstane navždy v Austrálii.
dobrý den pane Zdeňku
máte nějakého svého oblíbeného Kuchaře, Kuchařku,
buďto tady z Česka, nebo i ze Zahraničí,
kterou/ýho obdivujete za svá/é umění ve kuchařiňě
děkuji (bob)
Ano mám. Je to Francouz Joell Robuchon.
Vážený,kolego-víme,že kvalita tkví v čestvosti.Uvědomujete si však,že v provinčních městečkách mimo Prahu,není host ochoten kvalitu zaplatit?(host vyžaduje oběd s polévkou za 49,-kč) (mnich)
Myslíte si snad, že sedím v parlamentu, abych nevěděl co, co stojí? Pokud za ní někdo není schopen zaplati, nemůže kvalitu očekávat.
Tiež som sa proti vlastnej voli musela ísť učiť za servírku,potom už z vlastnej iniciatívy SHŠ,zahraničné praxe-a válčim s láskou a nadšením v odbore 40 rokov.
Veľmi ma rozčuľuje v podnikoch neodbornosť,odfláknutie zákazníka a snaha zbohatnutia na úkor kvality, dobrého mena krajiny a rozvoja cestovného ruchu./Už niekoľko rokov som v Prahe,je to rovnaká hrůza, ako na Slovensku/
Čo najviac vytáča v odbore vás?
(Ľubka)
Mě už to rozčilovat přestalo.
Smekám před Vašim umem a těším se na další peprné díly Ano, šéfe.. Pořad je senzační a nemá chybu.. Stejně jako vy :) (Janička)
Doufám, že vás nezklamem.
Ahoj Zdendo, jsi kus a žeru tě. Zůstaň svůj a budeš pořád fajn. Prosím tě nauč ty neumětely slušnýmu chování a klasickýmu ČESKÝMU vaření. Sorry za tykačku, ale ty to taky neřešíš. (poděs)
Budu se snažit. Děkuju.
Navštívil jsem Váš podnik ve třech lidech,jídlo,obsluha ,vše super.Prostředí trochu slabší,byla sobota a měl jste narváno.Ale silně mne rozladilo,že jsme objednali "nějakou perlivou vodu" a byla nám podána jakási,cca za 195 či více Kč. To jsem zjistil až doma.Proč taková blbina,poškodí to dojem. (Vojta Schreiber)
Všechno má svou cenu. Je mi líto, že jste byl zklamán.
proč nemáte rád pana Babicu vždyt je nejlepší (tomik)
Proti panu Babicovi osobně nic nemám, jeho úspěch mu přeju. Jeho kuchyn mě ale nebaví a je mi k smíchu.
1. kde jste se učil vařit
2.V kterých restauracích nebo jiných podnicích jste vařil
3-Jak jste přišel k tomu pořadu na Primě
a-umím vařit
b/rád se předvádím
b-jsem víc herec než kuchař ? (dáša)
To by bylo na dlouho.
Srdečně Vás zdravím z Hodonína. Jsem Vámi jako odborníkem přímo nadšená! Máte můj obdiv, ale na to jste určitě zvyklý :-) Souhlasím s Vámi, že kvalita a jednoduchost ve vaření je priorita. Jsem z gastronomie, vyšlo mi také pár receptů, takže Vám dobře rozumím .Tady bohužel na Moravě převládá kvantita a levnota. Ale přesto....jaké "nezdravé poctivé moravské jídlo" máte nejraději, alespoň jedno???? děkuji, jste úžasný!!!!!! Vašáková (Dagmar Vašáková)
Levota a lajdáctví bohužel není jenom výsadou restauračního podnikání, mám pocit, že takhle tady žijem všichni.
Dobrý den, nejdřích bych vám chtěla říct, že pořad Ano, šéfe patří k mým nejoblíbenějším a to díky vám. Váš humor je mi blízký a ráda se inspiruju a nechám si poradit, jak se má vlastně dobře a tím pádem i chutně vařit. Chtěla jsem se zeptat, zda hlášky, kterými je pořad prošpikovaný, máte nějak připravený, nebo je to všechno záležitost úplně bezprostřední ? Díky a hodně sil do dalšího natáčení v našich českých hospůdkách :-) Petra (Petra z Teplice)
Všechno je improvizace, sám nevím, jak mě ty věci napadnou.
Rád koukám na pořady s Vámi, jen mi trochu vadí některé vulgární výrazy při vaší komunikaci s personálem. Nešlo by to trochu zmírnit ? Mysím, že to tomuto pořadu ubližuje a nejsem sám, komu to vadí. Jinak "Ano,šéfe" ukazuje , co lze v mnohých případěch zlepšit.
(Jirka M.)
Chápu, že vám to vadí, ale nedokážu si pomoct. Děkuju za pochopení.
Zdravím vás,moc se mi líbí jak ten pořad děláte.Mám2otázky jak dlouho se natáčí1 díl pořadu a co říkáte na soutěž Pekelná kuchyně,neuvažujete,že byste udělal něco podobného u nás?My obyčejní češi vlastně ani nevíme,jak má dobré jídlo vypadat. (evik)
Jeden díl pořadu se točí čtyři dny plus pár hodin na komentáře. O pekelné kuchyni se uvažuje, pokud se seženou peníze, mohlo by to být dokonce už na podzim.
ve vasem poradu jsem ani jednou nevidela umyti si rukou a ani v blizkosti zadne umyvadlo ,unikatni byla pani co varila v plavkach ,take nektere vybaveni byla hruza a neejvice me idivovalo i u vas chytani se za nos pri vareni.mate k tomu nejake vysvetleni? (xxx)
Mytí rukou zřejmě není divácky zajímavé, obratte se na naši produkci.
pane zdenku, nejsem kuchar, ale plne souhlasim s udajne vasim tvrzenim, ze koupit co nejlepsi a delat co nejmin, tady v americe je hodne rozsirene grilovani, ale neni grilovat jako grilovat. mne staci hovezi minonek a tuknout soli a pokud je to od amisu , nema to chybu. to same s rybama a podobne. a ted trochu neslusnosti, proboha bojujte za ceske zaludky, co se to podava v podobe prodavace lyzi, fuj.a co je dnes zvykem v restaracich, doma, no , jestli je to fakt, to uz si opravdu delaji p... ono mene znamena vicemi v tom papu.gratuluju k vysledkum a nedejte se. dobrymu zradylku zdar, zdravi anka (ANINA USA)
Jste v ráji nejlepšího masa na světě, můžu vám jen tiše závidět. Mějte se hezky.
jak jste přišel o vlasy? neuvažujete o transplantaci? (Milan)
Pomocí gravitace. O transplantaci teda určitě neuvažuju.
Co si myslíte o Gordnu Ramsayovi? Myslíte si, že je to dobrý šéfkuchař? Je vám sympatický? (Jan)
Myslím si že je to génius a kuchař světové extra třídy, podle toho jak ho znám z televize mi sympatický není.
Jaké jsou Vaše nejoblíbenější jídla? (Petr)
Ryby, pasta, zelenina.
Dobrý den,jak se má dělat správný medium steakz hovězého, A jaké je správné maso?
Děkuji. (Petr)
Maso musí být správně odleželé, bohužel to z české produkce tento požadavek nesplnuje, takže cizina .
Dobrý den pane Pohlreichu, viděl jsem několik originálních dílů s Gordonem Ramsym a mám dojem, že Vaši klienti jsou proti tomu procházkou v "růžové zahradě". Nemohl byste být trošku drsnější, myslím, že spousta našich restauračních zařízení by si to zasloužila a to nejen Ti odvážní, kteří se do projektu "ANO ŠÉFE" odhodlala. Pokud diváci uvidí svinstva, která nám restaurace připravují, jistě budou uvažovat sami o změně, protože Váš pořad se stává velmi sledovaným. Držím palce, hodně trpělivosti a úspěchu. (jednou za rok vařím pro 10 lidí na lodi -vím, je to jako plivnout do moře, ale ze surovin a masa - žádné konzervy. A když to jde na houpající se lodi, proč by to nemělo jít v kuchyni v restauraci) (Pavel Rozsypal)
Drsnější bych jistě být mohl, ale nevím, jestli by to někomu pomohlo a jestli bych to ještě pořád byl já.
pěstujete si také bylinky,pokud ano jaké? (marie)
Ani ne snad. Na zahradě mám šalvěj , tymián, oregáno, petržel, pažitku a nejlepší maliny na světě.
Dobrý den, velice se mi líbí Váš pořad a docela by mě zajímalo, jak Vás napadlo dát se do toho pořadu a vůbec ho zatíč natáčet.. :)
Přeji pěkný den a kuchyni zdar :) (Michaela)
Vybrala si mě produkce, která vyrábí náš pořad.
Zdravím :),
musím říct, že jste jeden z nejrozumnějších a nejvtipnějších lidí, co se vůbec v televizi objevují :). Vaši práci opravdu obdivuji a přeju, aby se vám dál dařilo :). Pořad Ano, šéfe - to byla prostě moje droga :D a už se hrozně těším na další díly... A můj dotaz na Vás : Kdo vaří u Vás doma? A co nejradši vaříte? :)
Hodně štěstí v kuchyni i mimo ni :) (vepřunka :P)
Mockrát děkuju, vaří manželka a dobře.
Dobrý den Šéfe, Váš pořad je super, přestože upotávky před uvedením prvních dílů byly spíš odpudivé. Co byste poradil mladému kuchaři vyléčenému z alkoholismu. který je do vaření blázen,ale nemůže si sehnat práci kvůli své bývalé špatné povšsti. Rád by zsčal jsko pomocný kuchař a znovu získal pověst uznávaného kuchaře? Je to moc těžké. Vaše díly sledujeme s velkým zájmem-vařit z "pytlíků" je hnus. Díky. Vaši velcí obdivovatelé (Klára)
No to je smutný, držím ti palce. Možná, že by bylo dobrý zkusit odjet do ciziny.
Pane Zdeňku fandím Vám a smekám širák až k zemi před Vašim fortelem.Někdy bych rád ochutnal Vaše speciality, ale až zavítám do Prahy tak si tam Vaše království najdu. Mám dotaz na tělo. Jak se u Vás v podniku stavíte k nevidomým a slabozrakým hostům a jak dbáte, aby bylo o ně postaráno? Na to se docela často zapomíná, že i takoví lidé mají určitý způsob stolování. Málo kde se to v českém podniku dodržuje. Děkuju za odpověď. (Tytyjo)
Chováme se ke všem hostů s maximální pozorností. Je samozřejmé, že osoby s jakýmkoliv postižením dostanou té pozornosti ještě o něco navíc.
Dobrý den,
moc Vám fandím.Děkuju za krásný pořad.Hodně zdraví a štěstí. (Roman)
Děkuju
Nesnáším hotové zálivky, směs koření, ketchup.Na ryby je podle mně nejlepší sůl a pepř, event.citron.Samozřejmě také experimentuju, navíc pěstuju vlastní bylinky..snad všechny! Jakou úpravu ryb preferujete vy? (mirka)
Mám z vás velkou radost.
Osobně nemám ráda v salátech spoustu ingrediencí.Maximálně tři druhy zeleniny, žádná zálivka,pouze např.:olivový olej,pepř,sůl,balsamický ocet.Nesnáším takovou tu "mňagu" nadrobno nastrouhanou v octové zálivce. To mám pozůstalost ze ZDŠ...AHA,otázka na Vás.Prý není správné míchat rajčata s okurkami, eliminují si tak vzájemně vitamíny.Mám to od manžela a nikde jsem se to nedočetla přes veškerou mou snahu. (Zuzana)
O obsahu vitamínu v zelenině, která je na trhu mám pochybnosti, ale netrápil bych se tím.
Fandím Vám. Líbí se mi,jak vedete svou restauraci. Je to sice úplně jiná třída, ale pokud si Češi neuvědomí,že " vyčůraností"( omlouvám se)to daleko nedotáhnou,že čistota, kvalita,ochota a úsměv má být samozřejmostí, pak se v Česku toho asi moc nezmění....A dotaz: co jíte nejraději? Váš názor na sushi,japon.a čínskou kuchyni, pikantní stravu. Osobně vařím vše,takový mix franc., čínské, maďarské,turecké a středomořské kuchyně. Ketchup neužívám!Co Vy na to? (mirka)
Děkuji za pochvalu.
Dobrý den. Opravdu s nadšením jsem sledoval Váš pořad. Nejspíš proto, že mám vystudovanou hotelovou školu a vaření mě baví. Ale po maturitě jsem zjistil že většina vysokých škol se stejným zaměřením je soukromá a stojí opravdu nemalé peníze. Co si vy myslíte o úrovni vzdělání v tomto oboru v čechách? A ještě bych měl takový jeden dotaz. Co si myslíte o ostatních "kuchařích" kteří se objevují na našich obrazovkách? (Kluci v akci, S Italem v kuchyni, Babicovi dobroty). A jaký je Váš názor na Gordona Ramseyho a jeho pekelnou kuchyni? Moc děkuji za odpovědi. S pozdravem Jiří Tomeš (Jiří Tomeš)
Odborný vzdělání je na špatné úrovni v ČR, strašně chybí praxe. Můj názor na ostatní kuchaře je myslím dostatečně znám.
Šéfe, co mi doporučíte k jídlu v IMPERIALU a co v DIVINIS?
A kam z restaurací, které jste navštívil v rámci programu ANO ŠÉFE nepáchnout ni omylem? (Petr Stejskal)
Všechno je jedlý.
Dobrý den pane Pohlreichu,chtěl bych Vám poděkovat,že jste pozvedl kuchařské řemeslo.Dříve,když se někdo ve škole špatně učil,řeklo se"je blbý,půjde na zedníka nebo kuchaře".Vy jste lidem ukázal,že kuchařina je poctivá a nelehká práce.Přeji Vám vše dobré a stále dobrou mysl.Jožka Scharf,Vsetín. (Jožka Scharf)
Mockrát děkuju za uznání.
Dobrý den mohl byste prozradit recept na vaši rajskou omáčku? Děkuji a mějte se. (Lihočech)
Nemohl, recepty nedávám.
Dobrý den,
v kolika zemích jste už vařil a kde to pro Vás bylo nejvíce inspirativní. Dokázal jste někoho z televizního pořadu vytáhnout z běžných restaurací do vyšší třídy a učit ho svému umění. Děláte i soukromé akce, např. když si vás někdo pozve... Hezký večer. (Hanka)
Těch zemí bylo asi osm nejvíc mi dala Austrálie a Německo, soukromé akce dělám, ale není to levné.
Jste proto aby se v resturacích vařila jídla dietní a pro cukrovkáře(diabetik).Dík Petr.B. Brno (Petr)
Klidně, proč ne.
Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jestli také ve Vašich kuchyních vaříte jídla pro diabetiky - bez cukru a dietní? Děkuji za odpověď.Blaťák, (Blaťák)
Pouze na vyžádání.
Kdy zase budeme moci vidět Zdenka Pohlreicha nejen v Čechách i na Slovensku nám chybí takový pořad-mooooc Vám děkuji Zdeňku za perfektní přecíznost kuchažského umění-víte to jak jse co dělá dobře, a co je úplně špatně dělané -skrátka Ste machr-šéf -kuchař :s pozdravem Julo Nitra (Belák Julio)
Třetí série začíná zítra 2.3. ve 21:20 na Primě.
Zdravim. Zavítáte někdy konečně s pořadem do Brna? Kdy a kam? Byl jste už někde s pořadem v Brně? Pořád jen točíte v Čechách!! Z Moravy se nabídky nehrnou? (Martin z Brna)
Z Brna si nás zatím nikdo nepozval, zřejmě je tam všechno v pořádku.
Dobrý den Pane Pohlreich, brzy bude léto a grilovací sezóna, mohl byste mi napsat nějakou dobrou marinádu ? Mam moc rád kus masa (nesnáším když je v jídelním lístku napsáno steak a pak člověku přinesou půl centimetrového naklepaného chudáčka), ale zatím se mi žádná marináda nezdařila. Děkuju a doufám, že Ano šéfe bude mít s Vámi nejméně tolik řad jako Dallas :-) (Luboš)
úspěch grilovani zaleží hlavně na mase, marináda to nezachrání, co se týká počtu pokračování, doufám, že to jako Dallas nebude :)