Co má společného Jiří Babica a Zdeněk Pohlreich? Oba mají vlastní televizní pořad o vaření, své obdivovatele i své kritiky. A oba byli na chatu v redakci Blesk.cz. Každý samozřejmě zvlášť. Jinak by to asi nedopadlo moc dobře.

Přestože se osobně neznají a každý po svém tvrdí, že je mu ten druhý poněkud ukradený, vzájemné špičkování si ani jeden z nich neodpustil.

„Vaříte podle Babici? Sejdeme se u lékaře,“ prohlásil na adresu Jiřího Babici Pohlreich.

„Pohlreich? Vaří pro snoby,“ nešetřil svého konkurenta Babica.

Jak tento spor vidíte vy, čtenáři Blesk.cz? V naší čtenářské anketě těsně vítězí Zdeněk Pohlreich z primáckého Ano, šéfe. Jiřího Babicu zase může hřát u srdce vysoká přízeň diváků TV Nova. Tolik řeč čísel… Komu jste vyslovili podporu vy?

Pro Jiřího Babicu

Rozhodně mě více zajímají recepty z lidových kuchyní, než třikrát ve větě vole, polrajcký xichty a úšklebky nad každým!! jídlem... (Spoon)

Pohlreich má extra nevymáchanou hubu. Chová a vyjadřuje se jako i*iot. (Adam55)

Pro Zdeňka Pohlreicha

Vůbec nevím, kdo by mohl srovnávat tyhle dva? Pohlreich naprostej profík. Matlal Babica, jak vystřiženejch z minulejch dob, přímo ho vidím, jak se potácí přivožralej pajzlem, co smrdí po připáleným tuku s cigárem v hubě... (Odin)

Docela bych chtěla někdy ochutnat, co vaří Babica za blafy. To jeho šup sem šup tam je úžasný a jeho bohatá slovní zásoba taky super. Tihle dva se nedají srovnat. Polhreich je pan kuchař. A že by Babica měl být idol žen! A ta jeho sledovanost? Já se na něj tak občas podívám, ale snad jen proto, že doufám, že už konečně začne vařit. Zkusila jsem podle něj 2 recepty a pardon, nedalo se to žrát. (marimar2)

Ani ryba, ani rak

Ani Babica, ani Pohlreich. Babica mi přijde, že vaří blafy a vadí mi poslouchat jeho hlas. A Pohlreich mi přijde arogantní. Takže občas koukám na Itala v kuchyni. Za prvé je sympatický, baví mě poslouchat, jak mluví česky a jak občas něco zkomolí. A navíc ty jídla vypadají sakra dobře.... (lillianna)