Tentokrát po dvouapůlletém manželství s Václavem Noidem Bártou (26). Navíc, otec jejího syna Filipa, Petr Kratochvíl (57), ji nikdy nepožádal o ruku.

Podrobné informace o rozvodu najdete ZDE!

"Chlap v její blízkosti se prostě začne cítit jako "ten druhý", nevědomky jde do předem prohraného boje a potom zahájí útok. Ten se nepovede, a tak raději uteče,“ tvrdí o smůle Bílé na muže jeden z jejích blízkých přátel.

"Nemám z toho radost. Chtěla bych jen říct, že za pět let s Vaškem jsem vděčná. A opravdu ničeho z těch dnů nelituju," tvrdí Bílá.

Zpěvačku Ondřej Soukup s Gábinou Osvaldovou označují za bohem vyvolenou. Moc dobře oba ale chápou, proč se Lucii packá osobní život. „Je dost dobrá, to se mužům nelíbí,“ konstatuje Osvaldová.

Bílé si po návratu z emigrace všiml v devadesátých letech Petr Kratochvíl. "Zpívala skvěle, navíc se mi líbila, šel jsem do toho," svěřil Blesku Kratochvíl, který s Lucií začal žít.

"Rockerku z Otvovic" naučil, jak se má chovat, oblékat a především "prodávat". Lucie se učila ráda a zpěvačka začala sbírat Slavíky. Kratochvílova role vládce skončila. A tak si našel jinou. "Jsem vážně soběstačná. Jsem buldozer. Co chci, dokážu," netají Lucie.

To jen málokdo unese. "Máš roli v muzikálu? Poděkuj Bílý. Skvělá motorka, tu ti koupila Lucie? ... Nádhernej dům. To muselo stát peněz. ... Kolik ta tvoje vůbec vydělává? Asi dost, že jo?“

Vztahy končí stejně. Místo lásky nenávist. "Vím, že jsem silná, a vždycky si jdu za svým cílem. A dosáhnu ho. Jsem takový chlapák, kterej umí zasadit strom, postavit dům a postarat se o celou vesnici. A nechci taková být. Moc dobře vím, že mi to ubližuje. Sama být nechci. Neumím se ale změnit," konstatuje Bílá.

Tomáš Holý (†22)

219461:gallery:true:true

Lucie se s odrostlou dětskou hvězdou seznámila na konci 80. let. Vyučená švadlena, začínající zpěvačka a o dva roky mladší budoucí právník. "Asi bychom spolu nezůstali, byli jsme každý jiný," říká Bílá. V březnu 1990 nezvládl u Kytlice na Děčínsku vůz a narazil do stromu a zahynul.

Petr Kratochvíl (57)

219462:gallery:true:true

Producent Petr Kratochvíl (57) se s Lucií seznámil na začátku její kariéry. V roce 1995 se jim narodil syn Filip. Petr se s Lucií nikdy nevzali. V roce 2000 se rozešli -do života Petra Kratochvíla vstoupila jiná, Miss ČSFR 1992 Pavlína Baburková, která mu porodila již čtyři děti.

Radek Pokorný (41)

219465:gallery:true:true

"Radek je člověk, kvůli kterému stojí za to převrátit si život naruby," tvrdila zpěvačka v roce 2001 o podnikateli, kterého poznala krátce po rozchodu s Kratochvílem. Nosila i "zásnubní" prsten za téměř 300 000 Kč. Později vyšlo najevo, že si ho koupila sama. Vztah trval jen sedm měsíců.

Jan Révai (34)

219459:gallery:true:true

"Vztah s Jeníčkem byl jakousi kamarádskou výpomocí. Nevěděl, co si má se svou slovenskou milou počít, neměla ani telefon. Koupila jsem mu ho, aby si mohli volat, jenže on si chtěl povídat se mnou," napsala Lucie v knize Jen krátká návštěva potěší. Vztah vydržel pár měsíců.

Stanislav Penk (34)

219464:gallery:true:true

Vzali se 3. dubna 2002. Svatba zpěvačky a pozounisty se konala v kostele sv. Václava v Lanškrouně. Už 31. ledna 2003 Penk napsal v prohlášení pro Blesk: "Manželství nám nevyšlo, ale věřím, že budeme dobrými přáteli. Lucie je vzácný člověk a nerad bych ji ztratil úplně."

Václav Bárta (27)

219463:gallery:true:true

Po několika měsících od krachu prvního manželství se Stanislavem Penkem poznala zpěvačka o 14 let mladšího muzikanta Václava Noida Bártu. Jejich svatební obřad se odehrál v Miláně, kam odletěli speciálním letadlem. Stalo se tak 7. 4. 2006 v den zpěvaččiných čtyřicátin.

Více o rozvodu:

Lucie Bílá: Ano, rozvádím se!

Rozvod Lucie Bílé: Spory už po svatbě

Osudoví muži v životě Lucie Bílé

Takhle pěkně to začalo a teď? ROZVOD!

Lucko, s ní tě podvedl