Je to pravda. Rozvádíme se, zůstali jsme ale báječnými kamarády," přiznala v pondělí Blesku šokující zprávu Lucie Bílá.

A co na to manžel Noid? "Lucku mám ale pořád strašně rád, to se nemění," tvrdí Vašek.

Co stojí za jejich rozvodem? DOZVÍTE SE ZDE!

Fotogalerie
10 fotografií

Podle dalších informací se na faktu, že Lucččino manželství už nemá perspektivu, se Bílá s Bártou dohodli bez emocí a s chladnou hlavou už před dvěma měsíci. Držet manželský svazek dál prý nemělo smysl. "Stali se z nás spíš bratr se sestrou," vysvětlila Lucie s tím, že Vašek se z domu z Otvovic nadobro odstěhoval před měsícem.

Zůstali ale dál přáteli, kteří se na zkouškách muzikálu Carmen drží za ruce v Karlínském divadle a půjčují si společného černého rotvajlera Arnolda.

Lucie prostě definitivně přišla na to, že přátelství s Noidem ji daleko víc obohacuje než manželství, a z rozvodu se nehroutí. "Tak to chtěl život. Mám chytrého zdravého syna a to mně ke štěstí stačí," je přesvědčena Lucie, která teď žije se synem Filipem Kratochvílem (13) v Otvovicích sama.

"Já už hledat nikoho nechci, ať si mě nějaký princ najde sám. A jsem pořád docela dobrá partie," má nadhled Bílá.

Zpěvačka zatím veškeré životní karamboly zvládala s noblesou a bez skandálů. I teď vypálila všem rybník a ustála rozchod s nadhledem. Při tiskovce ke Carmen držela Noida za ruku, hladila ho a přitom už spolu dávno nebyli.

"Lucka má smůlu, že je to silná a velká osobnost. To ustojí málokterý mužský. Ani já jsem to nedokázal," konstatuje otec jejího Filipa, spolumajitel Divadla Ta Fantastika Petr Kratochvíl.

S otcem svého syna žila Lucie osm let. Poté si vzala za manžela pozounistu Stanislava Penka. Jejich manželství ale netrvalo dlouho, po půl roce se rozvedli.

Čtěte více:

Rozvod Lucie Bílé: Spory už po svatbě

Osudoví muži v životě Lucie Bílé

Lucie Bílá: Proč nemá štěstí na muže

Takhle pěkně to začalo a teď? ROZVOD!

Lucko, s ní tě podvedl

Lucie Bílá

  • narozena 7. 4. 1966
  • původní jméno - Hana Zaňáková
  • studovala zpěv na lidové škole umění
  • vyučila se dámskou krejčovou
  • první manželství se Stanislavem Penkem trvalo jen půl roku
  • s Petrem Kratochvílem má syna Filipa