Petr Kratochvíl

219059:gallery:true:true

Producent Petr Kratochvíl (57) hrál a hraje v životě Lucie Bílé hned několik velkých rolí. S Lucií se seznámil na samém začátku její kariéry. V devadesátých letech je všichni považovali za ideální pár. Zamilovanost z nich jen čišela. V roce 1995 se jim narodil syn Filip. Petr se Lucií nikdy nevzali. V roce 2000 se rozešli - do života Petra Kratochvíla vstoupila jiná, Miss ČSFR 1992 Pavlína Baburková, která mu porodila již čtyři děti.
V současnosti jsou Petr s Lucií partnery obchodními. Společně vlastní divadlo Ta Fantastica.

Radek Pokorný

219057:gallery:true:true

Vztah s podnikatelem Radkem Pokorným neměl dlouhého trvání. Lucie s ním byla v době krátce pro rozchodu s Kratochvílem. Během té doby se však stihli zasnoubit. Po sedmi měsících se však po vzájemné dohodě rozešli.

Stanislav Penk

219056:gallery:true:true

Poprvé stanula Lucka před oltářem s pozounistou Stanislavem Penkem. Svatba to byla pro většinu veřejnosti nečekaná. Znali se předtím sice již několik let, něco víc však mezi nimi bylo až od konce roku 2001. Lucka ale překvapuje a šokuje ráda, proto jí nic nebránilo říci Penkovi své 'ano' krátce poté, 3. dubna 2002 v kostele sv. Václava ve východočeském Lanškrouně. Společné štěstí jim nevydrželo ani rok. 31. ledna 2003 vydali společné prohlášení, že jejich manželství končí.

Václav Noid Bárta

219060:gallery:true:true

Po několika měsících od krachu Lucčina prvního manželství poznala zpěvačka o 14 let mladšího Václava Noida Bártu. Jen málokterý pár českého šoubyznysu vypadal tak šťastný jako oni. Svůj vztah se rozhodli zpečetit sňatkem před téměř 2,5 lety při tajné svatbě v italském Miláně. Ještě nedávno spolu plánovali kupu dětí, dnes je všem plánům konec…

Syn Filip

Syn Filip
Autor: Petr Bělka

A tak tím nejdůležitějším mužem života Lucie Bílé nadále zůstává její milovaný syn Filip, který s mámou přečkal všechno a v těžších obdobích jejího života byl Lucce tou největší oporou.

Více čtěte:

Lucie Bílá: Ano, rozvádím se!

Rozvod Lucie Bílé: Spory už po svatbě

Komu v šoubyznysu manželství dlouho nevydrželo