To, že na veřejnosti vystupovali jako harmonický pár, tak bylo podle všeho jen pozlátko. Ve skutečnosti Lucie už od začátku manželství Noidovi vyčítala, že se ani po jejím boku nepřestal chovat jako rocker, kterému právě skončila puberta.

"Lucie velice brzy poznala, že Noid není tím pravým mužem, který by jí mohl být oporou na celý život. S malým Filipem sice vycházel moc hezky, ale to bylo asi tak všechno. Jeho časté mejdany a výlety s kamarády mu Lucie nikdy nebyla schopná odpustit," tvrdí člověk, který dlouhou dobu s Lucií Bílou spolupracoval.

Spory mezi Lucií, která zřejmě nikdy nezapomněla na osmiletý vztah s otcem jejího Filipa Petrem Kratochvílem, tak začaly být stále častější. A neskončily ani poté, co se manželé přestěhovali do nového domu v Otvovicích.

"Lucie si často stěžovala, že je na všechno sama, že musí řešit problémy, které by měl v rodině řešit chlap. A to jí strašně ubíjelo," shodují se lidé z jejího nejbližšího okolí. A jak dodávají, v posledních měsících byla Lucie v Otvovickém domě stále častěji sama.

Více čtěte:

Lucie Bílá: Ano, rozvádím se!

Osudoví muži v životě Lucie Bílé

Komu v šoubyznysu manželství dlouho nevydrželo