Zatímco oslavenci své hosty vítali ve šlechtických kostýmech, zbytek se stylizoval do známých osobností nebo vynesl bizarní převleky. 

„A zatímco minulý rok jsem měl po párty při spatření zmeškaného telefonu od jedné bulvární redakce menší zástavu srdce, protože jsem ještě nebyl připravenej řešit vztah veřejně, letos se s vámi moc rád o fotky podělím. Bylo to skvělý!“ přiznal Milan Peroutka, který si s Dominikem řekl ANO loni v červnu na zámku Mcely. Od té doby bez sebe dvojice neudělá krok a Dominik přijal příjmení svého muže.

Video
Video se připravuje ...

Milan Peroutka po svatbě s Dominikem: Změna příjmení a dítě! Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Peroutkovi si pronajali prostor s vysokými klenbami a malbami na stropech. Jedinou povinností pozvaných hostů bylo přijít v masce. A tak se Anička Slováčková převlékla za svého otce Felixe Slováčka a její kamarádka za Dádu, raperka Sharlota se zhlédla v Kleopatře a její manžel Lukáš v jednom z jejích milenců. Dominikova příbuzná jménem Lia se inspirovala filmem Amadeus a na hlavu si posadila labuť. 

K nerozeznání od originálu byl ale manžel Patricie Pagáčové Tibor coby Freddie Mercury. Herečka Sára Rychlíková dorazila v síti a spodním prádle. Během večera se hodně tančilo, popíjelo...

„Málo se všichni potkáváme, málo odkládáme ty telefony, málo jsme spolu. A co oceňujeme extrémně, nikdo z hostů svůj kostým nepodcenil!“ dodal Milan. 

Fotogalerie
78 fotografií