V loňském roce Milan Peroutka vstoupil do registrovaného partnerství s Dominikem Roubínkem, což možná mohlo některé jeho příznivce překvapit, jistě teď mají ale všichni radost, že oblíbený zpěvák po boku svého muže jen kvete.

Nejinak tomu bylo i na dovolené v italských Dolomitech. Peroutka se na sociální síti se svými fanoušky podělil o několik snímků. „Sice v posledním příspěvku nadšeně vítám jaro, ale tuhle dnešní italskou nadílku si nešlo nevychutnat! Člověk tak pookřál, že úplně odvrátil myšlenky na to, jaké svízelnosti přijdou na cestě domů,“ okomentoval fotografie a videa, na kterých si například užívá v bazénu nebo se otužuje v ledové kádi. „Otužuje se tu vůbec ještě někdo?“ ptal se svých fanoušků prostřednictvím komentáře, podle odpovědí to však vypadá, že otužilců mezi svými fanoušky příliš nemá. "Doufám, že bude naše imunita z tohodle výletu spoko ještě dlouho," napsal Peroutka ke snímku, na kterém si užívá v ledové vodě.

Utajená svatba Roubínka a Peroutky proběhla loni na zámku Mcely, ale ještě před tím svůj vztah nějaký čas tajili. „V posledních měsících se ten tlak stával opravdu nesnesitelným. Vstřebával jsem různé rady a postoje, čelil anonymním vzkazům od fejkových profilů. Občas se mi zavařila hlava, znovu jsem ztrácel a znovu nacházel nadhled, až jsem si řekl, že přece o nic nejde," popsal zpěvák před časem, co se mu honilo hlavou před tím, než odhalil svou sexuální orientaci.

Nejen podle snímků na sociální síti to však vypadá, že Peroutka našel po boku Roubínka své životní štěstí, mrkněte do galerie a posuďte sami.

Video
Video se připravuje ...

Milan Peroutka po svatbě s Dominikem: Změna příjmení a dítě! Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Fotogalerie
42 fotografií