„Mám pocit, že mě kamera nenávidí. Jsem vždycky obryně a ve skutečnosti je to úplně jinak. Každý, kdo mě potká osobně, je pak v šoku, že jsem tak drobná,“ podivovala se Lela Vémola (za svobodna Ceterová) pro Super.cz

Manželka bijce Karlose Vémoly má dokonce pocit, že dobrou práci v tomto směru neodvedli ani lidé, co se podíleli na dokumentu Karlos, právě o jejím muži. Sama sobě se tam nelíbila a má pro to jasné vysvětlení – na vině je kamera a ti, kdo ji obsluhovali.

„Ve filmu mého manžela jsem před kamerou vypadala obrovská a hodně z vás mě kvůli tomu kritizovalo,“ čertí se blondýnka na sociálních sítích a má pocit, že Slováci jí v tomhle směru více přejí, a tak v pořadu Nákupné maniačky, kde se nedávno objevila, prý vypadá rozhodně líp. 

„Jak můžete vidět, na Tv Joj byl tým šikovných kameramanů, a obrovská teda opravdu nevypadám. Děkuji, chlapci. Opět je to jen o tom, kdo umí natáčet a kdo ne,“ poděkovala a zároveň si tím rýpla do těch filmařů, s nimiž spolupracovala v minulosti.

„Je mi jedno, jestli se urazí lidé zodpovědní za natáčení filmu. Já jsem se mohla také urazit, protože jsem tam bohužel vypadala špatně a ve skutečnosti tak vůbec nevypadám. Tak se věci mají,“ dodala Vémola, která má zkrátka jasno, kde je pravda. Přece jen, svůj vzhled si nechává poměrně pravidelně zlepšovat pomocí plastických operací, tak je jasné, že chce mít kontrolu nad tím, jak působí. Co čert nechtěl, Lela teď už ví, že nejlíp se jistě natočí ona sama na instagramu... 

Video
Video se připravuje ...

Sexice Lela Vémola: Pravda o šatech! S výstřihy je konec. Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Fotogalerie
127 fotografií