Agáta Hanychová, samozřejmě i v rámci placené spolupráce, uspořádala pro svou maličkou dceru Rozárku skutečně kouzelnou oslavu prvních narozenin v Suchdole. Všude byly růžové balonky, na kterých byli vyobrazení poníci. „Jsou Rózy oblíbení,“ vysvětlila na sociální síti dcera herečky Veroniky Žilkové (62), co se party dočkala v pátek - tedy až den poté, co měla Rozárka své první životní jubileum. 

Dopadlo to tak kvůli tomu, že v péči měl Rozárku otec holčičky, Jaromír Soukup. „Prosila jsem tatínka Rozárky, aby mi vrátil dceru dřív, když má ty narozeniny, ale neustoupil a dovezl ji až v šest večer, jak ustanovil soud!“ svěřila Blesku Agáta s tím, že se dětský mejdan musel odložit na později.

Malou oslavenkyni to však jistě nijak zásadně netrápilo, když před ní maminka pak za doprovodu písně „Happy Birthday to You“ donesla nádherný ovocný dortík ve tvaru srdce s planoucí svíčkou. Zajímala ji vlastně jenom ta svíčka.

Video
Video se připravuje ...

Hanychová a Soukup u soudu: Agáta s manželem, podnikatel se zpožděním Blesk TV

Dárky dostala opravdu krásné - kromě dětské kuchyňky ze dřeva, co pro ni krátce před party narychlo montoval Agátin staronový partner Miroslav Dopita (39), to byla třeba rozkošná replika Mercedesu poháněná elektromotůrkem, jelikož jak Žilková vtipkovala, „v roce je čas na to začít jezdit autem“. A také botičky světoznámé značky, co jsou k dostání za třináct set korun. Největší dárek však dostala sama Agáta - Rozárka v ten den řekla poprvé slovo „máma“.

Pyšná Hanychová pak sdílela na instagramu řadu videí i fotek s popiskem „moje“ z dceřina velkého dne. Mezi všemi gratulacemi, třeba od manžela její velké kamarádky Ornelly Koktové (31) Josefa (66), či modelky Anety Vignerové (36), se ale objevila i nějaká ta kritika. Její fanynky se jí totiž ptaly, proč zveřejňuje fotky malé Rózy, když si to Soukup výslovně nepřeje, a dokonce se s ní kvůli tomu soudí. „Neporušuji nic, otec to dovolil,“ upřesnila.

Fotogalerie
86 fotografií