„Venku už se stmívá, za chvíli se má jít spát,“ začíná Juliánova ukolébavka, kterou nahrál na instagram. V jeho rodině ještě donedávna vládlo radostné očekávání a teď jej vystřídaly tóny kytary a tatínkovské něhy.

Ve videu sedí zpěvák bosý u postýlky malého děťátka, hraje na kytaru a jeho syn pospává při melodii, která se nese pokojem, zatímco mu novopečený tatínek vyznává hluboké city. „Teď na tebe se dívám, ten, kdo tě má nejvíc rád,“ zpívá mu.

Celé těhotenství pro něj přitom bylo překvapení! „Bylo to pro nás překvapení, protože jsme v té době měli platit zálohu na dovolenou, kterou jsem si vysnil, a najednou přítelkyně ráno přišla, když jsem měl zálohu platit, že nikam neletíme, že je těhotná. Od té doby člověk všechno zařizuje a už se to pomalu blíží. Chtěli jsme si to udržet pro sebe co nejdéle,“ prohlásil ještě v únoru.

Rodičovské povinnosti ho tak odvály z velkoměsta, protože se kvůli rozrůstající rodině přestěhoval z Prahy. „Přestěhovali jsme se do Pardubic, kde jsme si koupili domek se zahradou, abychom byli fakt rodina a dítě mohlo vyrůstat v klidu. Prahy jsem měl už dost,“ prohlásil nedávno.

Zdá se, že malý chlapeček již ve svém věku ukázal svým klidným spánkem, že má hudbu opravdu rád. Což může být první známka toho, že talent jeho otce bude pokračovat i v další generaci.

Fotogalerie
28 fotografií