Prvního potomka čeká Julián s partnerkou, brunetkou Terezou. Mají sice samozřejmě radost, ale zároveň se netají tím, že je ta zpráva zaskočila

Bylo to pro nás překvapení, protože jsme v té době měli platit zálohu na dovolenou, kterou jsem si vysnil, a najednou přítelkyně ráno přišla, když jsem měl zálohu platit, že nikam neletíme, že je těhotná. Od té doby člověk všechno zařizuje a už se to pomalu blíží. Chtěli jsme si to udržet pro sebe co nejdéle,“ uvedl pro Super.cz zpěvák a muzikant, který nyní vydává klip k filmové písni D1 pro snímek Franta mimozemšťan.

Tereza je již v sedmém měsíci a porodit by měla někdy o Velikonocích. „Víme to, nejbližší okolí to také ví, ale prozrazovat veřejně to nechceme,“ vysvětlil Záhorovský, že pohlaví už znají, ale neodhalí ho veřejnosti.

Aby měli větší klid, odstěhovali se pryč z Prahy. „Přestěhovali jsme se do Pardubic, kde jsme si koupili domek se zahradou, abychom byli fakt rodina a dítě mohlo vyrůstat v klidu. Prahy jsem měl už dost,“ odhalila hvězda historicky první řady Česko hledá Superstar. Ostatně Pardubice jsou jeho rodným městem, a tak se v podstatě jen vrací ke kořenům.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Finalista SuperStar Julián Záhorovský: Pankáčem na stará kolena Kisa Císařová

Fotogalerie
58 fotografií