Na ostrově Bali je teď pořádné horko a není to jen jeho výhodnou zeměpisnou polohou. „První den na místě snů a se snovou dívkou,“ sdílela LP svou radost prostřednictvím instagramu a připojila i několik pořádně žhavých snímků, kde není ani po osmi měsících vztahu nouze o polibky a něžnosti.

Americkou pěveckou ikonu s italskými kořeny spojila s Ivetou, českou vítězkou nultého ročníku obnovené soutěže krásy a zároveň reportérkou Víkendové snídaně, práce. Maurerová si totiž zahrála v jejím klipu ke světoznámé písni Dayglow, který se natáčel na podzim v Praze. 

„Měla jsem tu čest hrát v tomto klipu této úžasné zpěvačky. Splnily se mi mé největší sny a já jsem tak vděčná, že jsem je mohla zažít s tak neskutečně milým člověkem, jako je LP. Děkuji za vše znovu z celého srdce!“ sdílela tehdy Iveta nadšení. Po Vánocích pak se zpěvačkou trvale žijící ve Spojených státech přiznaly vztah. „Krásné svátky a hodně lásky všem,“ napsala LP k první společné fotce s českou kráskou, čímž přiznaly, že tvoří pár...

Video
Video se připravuje ...

Krystyna Pyszková – Miss World 2024 David Turek, Daniel Kristl

Fotogalerie
58 fotografií