Jiří Adamec stál u zrodu Miss ČR a režíroval všechny přímé přenosy od roku 1989, a tak nemohl chybět na srazu po 35 letech. 

Tohle je všechno můj svět, jsou to missky, které jsem uvedl do světa a mám radost z toho, že kvetou, jak kvetou,“ řekl Blesku Adamec, který na večírek dorazil sám, ale bylo vidět, že se ve společnosti přátel cítí skvěle. 

Už nějakou dobu totiž nežije s manželkou Janou a jejich dětmi Danielem (17) a Jasmínou (14).

Trochu jsme se v rámci rodiny rozkmotřili. S dětmi ne, ale s manželkou. Nebydlím s nimi v rodinné vile na Hanspaulce, ale v bytě nedaleko domu. Prostě žijeme život, který nám je dopřán,“ svěřil se režisér, který dodal, že mu společné bydlení chybí. „Nevím, zda je cesty zpět. Rozvedení nejsme a nemám zájem se rozvádět.“ 

Video
Video se připravuje ...

Jiří Adamec o svém manželství: Náš vztah prochází vývojem, ale nerozvádíme se David Turek

Adamec je rád, že bydlí nedaleko a svou rodinu prý vídá skoro každý den. Přesto má jedno velké přání. „Chtěl bych žít spokojený rodinný život a v podstatě tak dožít.“ 

Ještě loni ve vile na Hanspaulce bydlel, ale po pádu ze schodů, kdy si na pravé noze zlomil kotník, byl převezen do léčebny, kde mu nohu dali dohromady. „Už je to zahojené, tak chodím bez berlí. Roky běží, stárnu, ale jde to,“ tvrdí režisér, který už roky na place nebyl. Dle jeho slov o něj není zájem. 

Fotogalerie
43 fotografií