Podnikatelka Lenka Dragounová rozhodně ví, jak zaujmout. Ukázala to už při mnoha společenských příležitostech a nejinak je tomu i na dovolené.

Své sledující na sociální síti informovala o tom, jak si užívá ve Francouzských Alpách a přiložila i velmi zajímavé snímky. „Výhled z hotelového pokoje, který leží ve Francii (Val-d’Isere) přímo na svahu v 2 550 m se nikdy neomrzí, protože se jeho obraz mění každým dnem,“ ukázala svým fanouškům na instagramu,  jakými výhledy se kochá a rovnou jim ukázala, že tyto výhledy si užívá jen ve spodním prádle.

Krásná podnikatelka skutečně ví, jak si užít dovolenou se vším všudy, a tak se pochlubila i sérií snímků z prosklené sauny a pochválila si pohledy na hory. Nejvíc její sledující ovšem zaujal docela jiný příspěvek. „Kdo si hraje, nezlobí,“ napsala Lenka  stručně k sérii snímků z hotelu, ten nejzajímavější ovšem vznikl v jejím pokoji. Podnikatelka se vyfotila sedící na posteli s roztaženýma nohama v krajkovém overalu, o kterém se dá říci, že její tělo více odhaluje, než zahaluje. Klín si raději zakryla rukama.

Není se co divit, že jejímu příspěvku se dostalo obrovského zájmu. „Zajímavé funkční prádlo,“ napsal Lence jeden z fanoušků a ozvalo se i mnoho dalších, kteří ji ubezpečili, že je na snímku velmi sexy.  Mrkněte do galerie a posuďte sami, že Lenka Dragounová se opravdu pyšní perfektní postavou, kterou by byl hřích zahalovat…

Video
Video se připravuje ...

Lenka Dragounová: Muži po mě jdou kvůli sexy mozku! Markéta Reinischová

Fotogalerie
36 fotografií