Zendaya totiž ztvárnila vycházející hvězdu, které zranění ukončí sportovní kariéru. Manželství se šampionem (Mike Faist, 32), který se chystá pověsit raketu na hřebík, ale hapruje, a tak začne hledat uspokojení v náručí svého ex (Josh O‘Connor, 33)…

Nelze se divit, že trojlístek vyfasoval tzv. sexuálního kouče, v dnešní době honosně nazývaného jako koordinátor intimity. Ten dohlíží na to, aby scény byly uvěřitelné a současně se nikdo na place necítil nesvůj. „Bylo to užitečné, protože jsme se všichni cítili bezpečně,“ vykládá Zendaya na konto erotických scén. „Mluvili jsme, abychom našli způsob, jak se cítit v pohodě. Základem je sblížit se a cítit se jeden s druhým dobře,“ dodává. Co si o tom asi myslel její přítel Tom Holland (27, Spider-Man)?

Poradce i pro manžele

Koordinátora intimity vyfasoval i herecký pár Ewan McGregor (52, Star Wars) se ženou Mary Elizabeth Winsteadovou (39), a to pro seriál Gentleman v Moskvě. Paradox? Oba spolu chodí od roku 2017 a dva roky už jsou svoji! „Kdybyste dělali taneční scénu, taky byste měli choreografa...“ bere to s nadhledem skotský herec.

Video
Video se připravuje ...

Zendaya na premiéře Spider Man Profimedia

Fotogalerie
37 fotografií