Utajovaný vztah s podnikatelem Pavlem Matoškou (59) je minulostí. „Byli jsme spolu skoro pět let a byly věci, které byly fajn, ale představoval jsem si, že když se rozejdeme, že to bude v klidu, že to dá líp, než to dává,“ uvedl Matoška pro web Prima Lajk.

„Nemám potřebu Janu nijak dehonestovat. Je, jaká je. Byli jsme spolu skoro pět let a byly věci, které byly fajn, ale představoval jsem si, že když se rozejdeme, že to bude v klidu, že to dá líp, než to dává, to je tak vše, co k tomu mám,“ uvedl pro web podnikatel, který v Říčanech zastává funkci místostarosty.

Video
Video se připravuje ...

Lékárnice Jana Doleželová konečně kápla božskou: Jsem zadaná! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Janu jsem měl strašně moc rád, její dceru Verunku jsem měl jako vlastní... Jak říkám, žili jsme spolu, byly krásné chvíle, sdíleli jsme spolu spoustu věcí, ale prostě některých věcí už bylo dost, to je všechno,“ uvedl podnikatel ve stručném vyjádření. Doleželová se ke slovům svého ex doposud nevyjádřila. 

Bývalá královna krásy z roku 2004 měla vždy blízko k zámožným mužům. Roky žila s byznysmenem Richardem Podroužkem, pak se objevovala po boku miliardáře Karla Janečka (50) a dceru Veroniku (6) má s podnikatelem Davidem Trundou

Neštěstí jí nepotkalo ale jen v lásce, ale i rodině. Velmi krátce po sobě ji zasáhla smrt maminky i tatínka. „Nemám teď za sebou nejlehčí období a musela jsem řešit mnohem závažnější věci, než je partnerský vztah. V rozmezí tří měsíců jsem přišla o maminku i tatínka. Oba je potkala vážná nemoc,“  svěřila se pro Super.cz.

Poslední měsíce strávila Jana částečně v Uničově, kde se spolu s bratrem starala o matku až do jejích posledních dnů. Mezi tím pendlovala stovky kilometrů mezi Uničovem a domovem, kde se starala o dceru. Na otázky týkající se jejího nedávného rozchodu s partnerem nechce odpovídat, preferuje držet tyto informace v soukromí. „Nezlobte se, ale ke svým vztahům jsem se nikdy příliš nevyjadřovala. Je to moje soukromá věc, a tak to i zůstane,“  uzavřela Doleželová.

Fotogalerie
68 fotografií