Po 18 letech má Česko opět Miss World. Rodačka z Třince po příletu domů prozradila Blesku své pocity. „Celá cesta soutěží byla spousta dřiny, práce, ale taky velký úspěch pro celou Českou republiku. Jsem nesmírně hrdá, že jsem měla možnost přivézt tento titul zpět do naší vlasti,“ pronesla hrdě Krystyna.

10 zemí

S titulem je spojená nádherná odměna v milionových částkách, ale také spousta cestování. „Během šesti týdnů od vyhlášení navštívím deset zemí, kde budu reprezentovat a také se zapojím do charitativních projektů,“ prozradila Pyszková. Od soutěže v indické Bombaji už stihla navštívit ostrov Mauricius a Londýn a už příští týden odlétá do New Yorku, kde ji čeká speciální pracovní příležitost.

Video
Video se připravuje ...

Miss World Krystyna Pyszková: Po triumfu konečně doma! David Turek, Lukáš Červený

Filmová hvězda

Spolu s korunkou a dalšímu hodnotnými cenami získala 71. vítězka světové soutěže krásy také kontrakt, podle kterého si zahraje jednu z rolí v seriálu, jenž se právě natáčí pro celosvětovou streamovací platformu Netflix.

„Zatím nesmím mluvit o tom, jaký seriál to bude, ale moc se na tuto příležitost těším,“ opatrně přiznala Miss World, která si tak jistě na svůj účet připíše další krásnou sumu za tuto roli.

Nejkrásnější žena světa podporuje Blesk tlapky!

Novopečené královně světové krásy neunikl ani charitativní projekt Blesk tlapky, který sama už dlouho sleduje. A velmi ráda ho veřejně podpořila. „Miluji všechna zvířata. Když mám volnou chvíli, trávím ji právě v přírodě v obklopení zvířat. Takže projekt, který pomůže zvířátkům, podpořit musím a chci,“ pronesla žena se srdcem na pravém místě.

„Věnuji se jezdectví a můj pejsek je můj miláček. Těšila jsem se na něj moc, protože jsem ho teď dlouho neviděla. Ale včera jsem ho vzala na dlouhou procházku, tak doufám, že už mi odpustil, že jsem ho takhle dlouho nechala doma,“ přiznala Krystyna.

Fotogalerie
150 fotografií