Jen pár dní po nejvelkolepějším večeru jejího života, když se v indické Bombaji na její hlavu snesla koruna nejkrásnější ženy planety, si Krystyna našla více než hodinu na rozhovor pro páteční Blesk tv MAGAZÍN. Telefonovali jsme jí na Mauricius, kam za prvními pracovními povinnostmi se šerpou Miss World odletěla rovnou z Indie.

V prvním velkém rozhovoru se dozvíte vše ze zákulisí nejprestižnější světové soutěže krásy, modelingových začátcích už ve 13 letech, závisti některých kolegyň, ale i o tom, že už je nějaký čas bez přítele.

„Kdybych chtěla a našla partnera, který respektuje, co dělám, nebo by byl ochotný třeba taky cestovat, tak to není problém. Měla jsem pětiletý vztah, už jsem ale nějaký čas sama a momentálně ani nikoho nehledám,“ prozrazuje nejkrásnější dívka světa. „Chci se teď soustředit spíš na sebe, na práci, kralování. Uvidíme, co přijde...“ nechává lásce dveře otevřené. 

Přestože je modelka stále mezi lidmi a cestuje po celém světě, věčné harcování a přespávání po hotelích znamená dost osamělý život. „Vedu život vlka samotáře. Vlastně je tomuhle stylu celý můj život podřízený,“ říká Krystyna.

„Člověk sám někam cestuje, a i když tam sice potká tým lidí, se kterými fotí, pak zase pokračuje sám, nemá nějakou stálou skupinu lidí. Což mi vlastně občas chybí, protože člověk potřebuje nějaký pocit náležitosti někam. Tímhle je můj sociální život dosti omezen, točí se v podstatě okolo mé práce,“ nechává krásná rodačka z Třince nahlédnout do soukromí.

Kráska z fronty

Kdyby nešla s tatínkem a sestrou na koncert, nejspíš by dnes Miss World nebyla! Právě ve frontě totiž Krystynu oslovily modelingové skautky s tím, že v teprve 13leté krásce něco je! Ve svých letech prý vůbec netušila, že by se obyčejná dívka z Třince opravdu mohla stát modelkou.

„A pak jsem jednoho dne čekala společně s tatínkem a sestrou na koncert ve Vídni. A zničehonic mě tam oslovily nezávisle na sobě hned dvě modelingové skautky, obě ze stejné agentury! Myslela jsem, že jde o nějaký vtípek. Ale nebyl – jela jsem tam za týden s tátou a hned jsem podepsala modelingový kontrakt,“ vzpomíná Krystyna, jak to všechno začalo.

První rozhovor s Miss World Krystynou Pyszkovou po vítězství už v pátek v Blesk tv MAGAZÍNU!

A dále čtěte:

  • Vítěz Peče celá země prozradil svých 10 NEJ z cesty soutěží
  • Jak bydlí bývalá modelka Denisa Jurtin Přibylová

Video
Video se připravuje ...

Misska s tělem bohyně oslavila rok manželství. Karenténa skončila rozvodem, nebo porodem? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
57 fotografií