Rodačka z Třince je po Taťáně Kuchřové druhou Češkou, které se podařilo v této prestižní soutěži zvítězit. Finále soutěže se odehrálo v Bombaji začátkem března a od té doby je krásná Krystyna Pyszková doslova v jednom kole a plní povinnosti, které k jejímu titulu patří.

Po jejím triumfu zamířila za prvními pracovními povinnostmi na Mauricius, kam odletěla rovnou z Indie. A podle všeho to vypadá, že na cestách po světě teď stráví mnohem více než doma v Česku.

Přílet Miss World Krystyny Pyszkové se samozřejmě neobešel bez pořádného uvítání, o které se postarala Taťána Makarenko. Ta je prezidentkou soutěže Miss Czech Republic, díky které se krásná Krystyna stala nejkrásnější ženou světa roku 2024.

Mladá kráska si ovšem příliš odpočinku nedopřeje, hned zítra ji čeká tisková konference a jistě i mnoho dalších povinností.

Video
Video se připravuje ...

Krystyna Pyszková přílet David Turek, Lukáš Červený

„Musím říct, že je to opravdu krásný pocit a jsem moc hrdá na to, že jsem Češka a že jsem mohla reprezentovat právě Českou republiku na 71. ročníku Miss World a donést tu druhou korunku k nám domů, to bylo opravdu to nejlepší, co se mohlo stát,“ uvedla pro Blesk. cz jen krátce po jejím příletu a prozradila, že ji potěšily všechny gratulace, ale hodně si váží těch od rodiny a blízkých.

Také prozradila, že i ona se hodlá věnovat charitě. „Mám své dva projekty,“ prozradila s tím, že se angažuje ve vzdělávání neprivilegovaných dětí.

Video
Video se připravuje ...

Taťána Makarenko David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
106 fotografií