Jelikož Bednářovi na své usedlosti za Prahou chovají spoustu zvířat, tak jejich účast na veletrhu zemědělské techniky v Brně nebyla vůbec překvapivá. 

Máme opravdu velice kladný vztah k přírodě, jak k myslivosti, tak k rybolovu, potažmo i k rostlinám. Doma máme zahrádky, pěstujeme si svoje ovoce, zeleninu, takže dneska jsme přijeli nabrat další zkušenosti. Traktory se nám líbí a už jsem manželce říkal, že bych si jednou chtěl traktor pořídit, až budu starší a až kluk odroste,“ přiznal Jaroslav Bednář, který neskrýval nadšení stejně jako jeho manželka Lucie, která loni porodila syna Jaroslava Tobiáše. 

Video
Video se připravuje ...

Bývalá královna krásy Lucie Hadašová: Jsem nudná žena v domácnosti! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Je to naše usměvavé miminko, velmi šťastné, stále dobře naladěné a prý celý tatínek,“ smála se Hadašová. Starší dcery Vanessu (10) a Denisu (14) nechali doma a akci na brněnském veletrhu si užili jen ve třech. Kromě zmíněných holek je Bednář otcem Natálie (24), kterou má z prvního manželství. 

Jsme moc rádi, že jsme tu byli. Líbila se nám zvířátka a také nás překvapily technologické novinky, zejména stroje, které jezdí samy. Na jednu stranu je to strašidelné, na druhou stranu je super, jak věda krásně postupuje. Moje babička s dědou vždycky měli pole, pracovali ručně, měli také zvířata, těm by to práci jistě usnadnilo,“ dodala půvabná blondýnka, která se v roce 2007 stala Českou Miss. 

Fotogalerie
42 fotografií