K narušení vztahu mezi otcem a synem došlo poté, co Etzler svou druhou manželku Zuzanu Bydžovskou opustil kvůli Vilmě Cibulkové (60). Podle informací Blesku se Bydžovská s rozchodem nikdy nevyrovnala a svému ex se pomstila tím, že mu zakázala vídat se s chlapcem. Nyní je z Christiana dospělý muž a Mirek má novou rodinu, přesto se nic na jeho rodinných poutech nezměnilo. 

„Vztah se synem se neurovnal a nikdy nebude dobrej. Se svými dvěma dětmi z prvního manželství jsem v pohodě, akorát toho třetího neznám. Nikdy to nebude dobré. Mám čtyři děti, ale stýkám se jen se třemi,“ svěřil se Blesku herec, který má s poslední partnerkou Helenou Bartalošovou malého chlapce Samuela. Ale ani to ho nedonutí počtvrté vlézt do chomoutu. 

Video
Video se připravuje ...

Miroslav Etzler Markéta Reinischová

„Čím jsem starší, tím víc pozbývám smyslu toho svazku. Byl jsem ženatý třikrát a počtvrté už opravdu nepotřebuju,“ má jasno Mirek. Ten si na prahu šedesátky (letos 22. prosince oslaví kulatiny, pozn. red.) užívá mladého rošťáka, ale navíc je i už dvojnásobným dědou. „Markétka má dvojčata, takže jsem velmi šťastný dědeček.“ 

Etzler kdysi patřil k velmi obsazovaným filmovým a televizním hvězdám, ale teď nabídky odmítá. „Nechci moc točit, baví mě divadlo a leckdy odehraju i 27 představení v měsíci. Hraju s bezvadnýma lidmi, jako jsou Simona Stašová, Martin Pechlát nebo Eliška Balzerová, a to mě moc baví,“ usmívá se Mirek. 

Fotogalerie
29 fotografií