K osudovému pádu, kvůli němuž skončila v rukou lékařů, se Sabina nechtěla vyjádřit. Ale už je jí naštěstí lépe a Laurinová se dnes v seriálu ZOO předvede jako spokojená nevěsta. „Naposledy jsem se vdávala jako Mery v Modrém kódu. Taky v pohádkách a na divadle,“ říká vyrovnaně herečka, která svatbu ve skutečném životě zatím neprožila.

Zatímco Laurinová se před kamerou vdávala jako na běžícím pásu, pro jejího kolegu Martina Preisse (51) to byla první filmová svatba. „Udělal jsem si ve Dvoře Králové dva hezké dny. Odpočinul jsem si a završil to bonusem. Ano, že si beru Sabinu, beru jako takový bonus. Ještě jsem si ji před kamerou nebral. Několikrát jsme spolu byli v láskyplném vztahu v různých jiných seriálech, ale svatbu jsme ještě neměli,“ prozradil herec s tím, že se nikdy před kamerou neženil.

Sám byl nedávno na svatbě svého bratrance, tak prý se leccos přiučil, sám má totiž vlastní svatbu dávno za sebou. S manželkou Martinou Preissovou (48) oslavili nedávno dvacet let společného života.

Trpí i další osobnosti

Adam Mišík (26) : Problém s obličejem

Ani ne před týdnem prodělal Adam operaci dutin, se kterými má problémy od dětství, a už běhá po dalších léčitelích. Pomocí obličejové jógy se totiž herec a zpěvák snaží navrátit cit do pravé části obličeje. Ta mu ochrnula před třemi lety po prodělání virové infekce, kterou způsobilo infikované klíště. Ani po letech však Mišík ještě není zcela v pořádku. „Moc to nevypadá, ale po hodince cvičení to dá zabrat,“ přiznal zpěvák.

Kamila Nývltová (34):  Skončila na kapačkách

Zdraví zradilo také zpěvačku Nývltovou, a to dokonce natolik, že skončila v nemocnici na kapačkách. „Nebudu psát co a jak a jak a co... Ale moje tělo nemohlo a já nemohla, a to jsem držák a všechno vždycky zvládnu. Ale někdy je toho asi víc, než dost,“ svěřila se na sociální síti a hned fanoušky ujistila, že je v pořádku, jen má dietní omezení a už třetí den tak jí pouze vývar a suché rohlíky.

Štěpánka Decastelo (45): Zlobí ji srdce

Z dvoudenní nevolnosti se vyklubaly problémy se srdcem, a tak je produkční VIP Prostřena hospitalizovaná v pražském IKEM. „Asi mě teď opustil optimismus. Je to pěkně na ho... Píšu to sem, protože potřebuji brečet,“ napsala maminka dvou synů. „Zřejmě se na všem podepsal stres a vztahová dramata. Poslouchejte svoje tělo,“ má jasno zrzka a první manželka scenáristy Reného Decastela (50).

Video
Video se připravuje ...

Sabina Laurinová: Vyrůstala jsem na stromech! Markéta Reinischová

Fotogalerie
33 fotografií