Naštěstí to Eva bere statečně. „Chci se více věnovat hudbě a zpěvu. A taky rodině,“ upřesnila Burešová. Překvapivé odložení projektu ji tak příliš nezaskočilo.

Televize Prima bere Evu Burešovou jako vzácné rodinné stříbro. Proto jí už na přelomu roku nabídla nový projekt, který již pomalu získával obrysy. Plánovaný seriál je nyní ale prozatím odložený.

Potvrdil to i mluvčí Josef Ducký. „Po skončení natáčení ZOO jsme se s Evou domluvili na několikaměsíční pauze, kdy se chce věnovat své hudební kariéře a rodině,“ vysvětlil pro deník Aha!. „O návratu Evy Burešové na Primu do nových projektů budeme včas informovat,“ dodal mluvčí.

Dvojnásobná držitelka bronzového Českého slavíka se už těší, že zase naskočí do hudební části svého života. „Čeká mě muzikál Beetlejuice a vracím se do Jesus Christ Superstar,“  řekla hvězda karlínského divadla, která tam září také v muzikálech Bodyguard a Sopranistky.

Evě Burešové ukázalo varovný prst i její zdraví a fyzická kondice. Na přelomu roku musela vzdát vystoupení v O2 areně. Ležela několik dní v benešovské nemocnici. „Nejsem robot, jsem člověk,“ řekla.

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová na Tháliích: Důležité jsou role, ne ceny! Hana Höschlová

Fotogalerie
45 fotografií