Kontroverzní podcast zveřejňují influencerky na internetové platformě, kde ho mohou diváci sledovat za měsíční poplatek 6 eur, tedy cca 150 korun.

Větší hvězda

I když si platforma nárokuje deset procent jejich výdělku, stále si obě přijdou na velmi příjemné peníze. Ke včerejšku měly totiž 5681 odběratelů/ek, od nichž tedy za měsíc zkasírují přes 850 tisíc, z nichž jim po odečtení provize zůstane bezmála 767 tisíc korun! To samozřejmě vyvolává spekulace, která z nich je ta »větší hvězda«, a shrábne proto větší podíl...

Podle Ornelly se dokážou na všem dohodnout a práce mezi jejich přátelství klín nevráží. „My jsme v tomhle směru podobný povahy a umíme ze všeho vybruslit, takže to dokážeme skloubit v jedno,“ řekla Blesku Koktová.

Půl na půl

Na třenice prý nedochází, ani když se rozdělují výdělky. „My jsme úplně rovnocenný partnerky. Určily jsme si to, než jsme s tím začaly. Řídily jsme se pravidlem, že pořádek dělá přátele, a klape nám to,“ dodala ještě Ornella s tím, že peníze si vždy rozdělují napůl.

Když tedy jejich měsíční kořist vydělíme dvěma, je jasné, že každá z nich si přijde měsíčně na 383 tisíc korun! Jejich internetové »drbání« všeho možného jim tak hodí tolik, kolik seriozní práce vysokým manažerům!

Hádky s Koktou

Agáta s Ornellou společně zavítaly na otevření luxusního klenotnictví, kde si obě nějaký ten šperk vybraly. Agáta si pořídila náušnice a pozadu nezůstala ani Ornella. „Vybrala jsem si nádherný prsten posetý diamanty a k tomu mám krásný náušnice,“ tetelila se. Zároveň ale přiznala, že si šperky musí kupovat sama. Od manžela Josefa Kokty (66) se prý dárků nedočká.

„Jsem hrozný chudák! V únoru jsem měla narozeniny a jediný, co jsem od něho dostala, byla nějaká blbá kytka! Takže jsme se kvůli tomu i pohádali, protože já strašně ráda dávám dárky a hrozně mě baví reakce obdarovaných. Dlouho přemýšlím o tom, co komu dám. A on, když mám narozeniny, to řeší den předem, protože je z rodiny, kdy nikdo u nich žádný dárky neřešil,“ postěžovala si Koktová.

Krvavé koleno

V horký jarní den zvolila na návštěvu klenotnictví Agáta odvážný model. V košili a kraťasech vypadala sice mladistvě, ale zároveň odhalila rozbité koleno! „Může za to nehoda na bruslích,“ vysvětlila pohotově.

Hanychová: Šperk pro mě Dopita našel!

Agáta prozradila, jestli ji manžel Mirek Dopita (39) někdy obdarovává šperky. „Dostala jsem úžasnou minci, kterou našel. Má asi dva tisíce let, nějaká první keltská mince,“ pochlubila se. „On chodí se synem hledat na pole tím hledačem. Ono to pípá a nacházejí různé mince,“ vysvětlila.

Náušnice pro dceru

Koktová neobdarovala luxusními náušnicemi jen sebe, ale také tříletou dceru Lilianne. „Moje dcera neustále ztrácí náušnice, když je se svým tatínkem. Takže jsem ji vzala s sebou, aby jí dali nějaké dětské bezpečnostní zámky na ty náušnice,“ vysvětlila Ornella.

Fotogalerie
53 fotografií