Říká se, že jakmile člověk začne s tetováním, u jednoho obrázku na těle rozhodně neskončí. Vášeň k »předoucímu« strojku s barvou tak pocítila Eva doslova na vlastní kůži.

Malé ozdoby na ruce

Jakožto zpívající herečka či hrající zpěvačka si Burešová nemůže dovolit pořádnou kérku přes celou ruku, takže si svou »závislost« kompenzuje alespoň pidi obrázky. „Slunce dělá divy. A taky už konečně jsou vidět moje malé tetovačky, které mě zdobí,“ pochlubila se Eva na sociálních sítích. Samozřejmě se dostavila očekávaná chvála. „Evi, ty jsi neskutečná. A to tetování, ty jsi bohyně,“ rozplývala se jedna z fanynek.

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová bude hvězda muzikálu Beetlejuice: Opět v páru s Lamborou! Matyáš Janíček, Daniel Kristl

Síla a odvaha navždy

Z fotek je vidno, že má zpěvačka vytetovaného malého motýlka, kytičku a další drobnosti. Na zápěstí má také v italštině nápis „forza e coraggio“, což v překladu znamená „sílu a odvahu“. Ve své vášni tak rozhodně nekončí. „Po prvním tetování jsem se přestala brát tak strašně vážně, a pokud se mi něco líbí, tak si to nechám vytetovat. Život je krátkej a váhu přikládám po dětech úplně jiným věcem,“ vysvětlila Burešová svým obdivovatelům, jak to má s tetováním.

Vzhledem k tomu, že partner Přemek Forejt (36) vypadá jak pomalované plátno, má doma Eva rozhodně podporu. Sice asi nedojde do takového extrému jako porotce show MasterChef, jenž si naposledy nechal potetovat krk, ale brzy se jistě pochlubí dalšími malými tetovačkami.

Fotogalerie
42 fotografií