Každá žena ráda dostává dárky a jinak tomu není ani u Ornelly. Ta si je však musí kupovat sama, protože manžel zapomene i na to, že má jeho drahá polovička narozeniny.

Narozeninová hádka

Energická maminka tří dětí táhne celou domácnost. Sice věděla, do čeho s Josefem jde a že je na mizině, přesto by občas mohl sáhnout do rodinné pokladničky a manželku překvapit. „Teď jsem měla v únoru narozeniny a jediné, co jsem dostala, byla nějaká blbá kytka. Takže jsme se kvůli tomu i pohádali,“ přiznala Koktová Blesku na otvíračce luxusního obchodu EPL Diamond v OC Flora. Zde si také Ornella alespoň trochu vykompenzovala svou lásku ke šperkům. Vybrala si diamantový prsten a k němu náušnice.

Diamanty pro milovanou holčičku

Nezapomněla však ani na svou dvouletou dcerku Lilianne, které chtěla dopřát také nějaký luxusní kousek. „Neustále ztrácí náušnice, zejména když je se svým tatínkem, takže jsem ji vzala s sebou, aby jí dali nějaké dětské náušnice s bezpečnostním zámkem,“ smála se Ornella, která na akci vzhledem k počasí vynesla letní šaty s velmi odvážným dekoltem. Nikoho tak nenechala na pochybách, že by snad svou účastí v show Survivor přišla o své pověstné vnady.

Na slavnostní otevření byla pozvána společně s Agátou Hanychovou (38). Poslední dobou to vypadá, že tyto dvě dámy bez sebe nedají ani ránu. Rozjely dle reakcí úspěšný podcast, neustále se navštěvují a jsou z nich nové „nejky“.

Fotogalerie
27 fotografií