Žádné úpravy estestické dermatologie, žádný zásah plastického chirurga! Jako propagátorka přirozené ženské krásy si rodačka z Prostějova nebarví ani vlasy a razí teorii, že stárnout se dá s grácií. Fanoušky ve svůj narozeninový den potěšila, jak už tradice praví, snímkem, kde předvedla svoje dokonalé tělo tak, jak jej příroda stvořila.

„Poslední rok, co mi bylo padesát. Bylo to nejhorší, nejtěžší a také poučné desetiletí mého života. Jsem hrdá, že jsem dosáhla úrovně 59! A budu hrdá na každou úroveň, kterou v této hře života nashromáždím. V 59 letech jsem se v sobě nikdy necítila lépe,“ připsala si pod sexy snímek na své sociální sítě. A nezapomněla ani na vzkaz případným hejtrům. „Pro ty z vás, kteří mi budou neustále přednášet o věku a nahotě, buďte si jisti – trvalo mi 59 let, než jsem se cítila takto sebevědomě a bez studu, a přeji to samé i vám,“ dodala. 

Modelka, která rok od roku dokazuje, že věk je jen číslo, občas možná až kontroverzním způsobem, se před necelými dvěma měsíci postarala o pořádný rozruch, když chtěla upozornit na sílu sexuality žen ve zralém věku. Publikovala totiž snímek, kde odhalila celá ňadra, ten musel být následně cenzurován. Tentokrát zůstaly bradavky sice očím fanouškům skryté, nicméně i přesto Pořízkové nelze upřít tělo bohyně. 

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková s Jeffem Greensteinem na MFF KV: O seznámení na randící aplikaci! Markéta Reinischová, Pavlína Horáková