Bylo to její rozhodnutí. „Samozřejmě, že mi chyběla. Ptala jsem se jí a byla bych ráda, kdyby tady mohla být, ale ona to má trochu jinak postavené než my, takže je to v pořádku,“ svěřila Blesku její maminka, která je stále ještě v Thajsku.

Dýdžejka se snoubencem odletěla za prací na ostrov Ko Samui, ale jen nejbližší tušili, že tam v buddhistickém chrámu dojde o Velikonočním pondělí i k důležitému obřadu. „Oba jsme chtěli být požehnaní od thajských mnichů. Na místě, kde mě Peťa o ruku požádal,“ svěřila se Andrea.

Šaty od návrhářky Sandry Mark si přivezla z Česka. Pár hodin před ceremonií se zavřela v koupelně, kde si sněhobílé šaty s korzetem a jedním spadlým ramenem sama oblékla a sešněrovala na zádech. Jelikož pod nimi nemohla mít podprsenku, při oblékání odhalila velkou část ňadra.

Sama si vyčesala vlasy do vysokého culíku, nasadila náušnice a na chvíli také obula sandály na vysokém podpatku. Na pláži už pak byla bosá.

K chrámu jeli s Petrem autem, kde už na ně čekali mniši a vše bylo nachystané na ceremonii. „Měla jsem pocit že jsem ve filmu, když jsme se modlili, a když do toho začali zpívat mniši, měla jsem husí kůži. Bylo přesně tak, jak jsme si s Petrem vysnili,“ pochvalovala si novomanželka.

Thajskou svatbu musí pár ještě zlegalizovat v Česku, stejně jako když si tam Andrea brala Jiřího Pomeje.

Video
Video se připravuje ...

Problémy Andrey Pomeje se jménem: Pomohl žabí jed! Markéta Reinischová

Fotogalerie
112 fotografií