Kdo zná knižní bestseller od Báry Nesvadbové(49), jímž se divadlo inspirovalo, tak tuší, že o žhavé scény opravdu není nouze. Hlavní hrdinka střídá jednoho muže za druhým a hraje s nimi hru na kočku a myš. Navíc kostýmní výtvarnice šetřily na látce a pánské diváky tak jistě potěší nejeden Šárčin úsporný obleček.

Zpěvačka prožívá skvělé období

Jakožto muzikálová herečka je Vaňková v poslední době na roztrhání a daří se jí taky na poli soukromém. „Mám skvělé období, kdy se daří,“ přiznala Šárka s jiskřičkami v očích.  Šťastně vrká po boku Vondráčka, v němž snad konečně našla chlapa pro život. Petr si samozřejmě nenechal ujít premiéru své lásky. Sám byl zvědavý, jak muzikál dopadne, protože ve filmovém zpracování knihy měl jednu z vedlejších rolí.

Video
Video se připravuje ...

Šárka Vaňková: Co prozradila o vztahu s Petrem Vondráčkem? Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

Vondráček se neudržel

Muzikál samozřejmě své hrdinky neodhalil tolik, jako můžeme vidět ve filmu, ale i tak si diváci vychutnají líbačky, objímání a lehce vášnivou atmosféru. Po skvělém pěveckém i hereckém výkonu se Šárka dočkala sladké odměny od svého milého. Jakmile vstoupila v nádherných bílých šatech s vysokým rozparkem do prostoru pro slavnostní raut, Petr se neudržel. Vrhl se na svou krásku a neřešil okolí, teprve po pořádné puse jí mohl sdělit své dojmy z představení. A podle Šárčina úsměvu, nešetřil chválou.

Fotogalerie
32 fotografií